Acasă Politica Pro România dă lovitura şi îl desemnează pe Marius Craina în funcţia...

Pro România dă lovitura şi îl desemnează pe Marius Craina în funcţia de candidat la funcţia de primar al Timişoarei

DISTRIBUIȚI

Unul dintre posibilii candidaţi cu care PSD Timiş putea începe cursa pentru postul de primar al Timişoarei, Marius Craina, a ales concurenţa „moderată” pentru a porni în cursa cu Nicolae Robu. După discuţia purtată cu Victor Ponta, fostul manager al Spitalului Judeţean Timişoara a decis să devină membru Pro România şi candidat al partidului pentru funcţia de primar al Timişoarei. De asemenea, el a primit propunerea de a deveni vicepreşedinte al formaţiunii politice, cu sarcina expresă de a se ocupa de rezolvarea problemei sănătăţii la nivel naţional.

„Aici m-am născut, aici am familia, prietenii, inima mea e alături de Banat şi Timişoara. Prin experienţa acumulată, prin faptul că aparţin locului cred că pot fi un bun primar. În urma discuţiei purtată ieri (n.r. vineri) cu Victor Ponta sunt convins că alternativa Pro România e soluţia pentru Timişoara. Eu vreau să fiu alături de oameni puternici, care să intre în teren să câştige meciul. E o echipă, un colectiv cu acelaşi ţel, câştigarea primăriei. E o responsabilitate uriaşă pentru cetăţeni, tot ce e om în Timişoara. Nu vreau să nu fac tot ce pot pentru a reda municipiul celor care sunt aici. Vrem o Timişoara curată, frumoasă, prosperă, să punem Timişoara pe picioare. Le voi pune în aplicare, prin încrederea acordată”, a declarat Marius Craina .

Prezent la Timişoara penru a lansa candidatul pe care l-a convins să intre în lupta pentru primărie, Victor Ponta e ferm convins că Marius Craina va fi votat inclusiv de psd-işti.

Comentarii

comentarii