Acasă Actualitate Probleme cu „dezvoltarea în forță” din Piața 700. „Chiar este imposibil, în...

Probleme cu „dezvoltarea în forță” din Piața 700. „Chiar este imposibil, în Timișoara, să se securizeze șantierele?”

1788
DISTRIBUIȚI
Stație de autobuz din Piața 700. Așa arată lipsa de respect pentru timișoreni

Tocmai vin din Piața 700 unde m-am întâlnit cu timișorenii de dimineață și am văzut această bătaie de joc. Chiar este imposibil, în Timișoara, să se securizeze șantierele? E chiar atât de greu să le comunicăm oamenilor prin niște panouri că se lucrează, unde e stația de autobuz și să indicăm un traseu de ocolire? Chiar totul trebuie să fie repede-repede, merge și așa, lucru de mântuială, oamenii se descurcă, nu contează? Nu e greu, doar că administrația actuală e incapabilă să arate un minim respect față de timișoreni.După alegeri, oamenii nu își vor mai organiza viața în oraș după orarul Primăriei. Eu voi organiza Primăria și societățile din subordine astfel încât să servească oamenii și să respecte regulile legale, profesionale și de bun simț.

Publicată de Dominic Fritz pe Joi, 16 iulie 2020

Dominic Fritz, candidatul alianței USR PLUS la Primăria Timișoara, critică, din nou, felul în care actuala administrație gestionează șantierele din Timișoara. De această dată, Fritz a comentat situația stației de troleibuz de la Piața 700, unde, pe sensul spre Piața Mărăști, asfaltându-se drumul, pasagerii au fost nevoiți să treacă peste stratul proaspăt turnat, până pe mijlocul drumului, de unde pot urca sau coborî.

„Stație de autobuz din Piața 700. Așa arată lipsa de respect pentru timișoreni! Tocmai vin din Piața 700 unde m-am întâlnit cu timișorenii de dimineață și am văzut această bătaie de joc. Chiar este imposibil, în Timișoara, să se securizeze șantierele? E chiar atât de greu să le comunicăm oamenilor prin niște panouri că se lucrează, unde e stația de autobuz și să indicăm un traseu de ocolire? Chiar totul trebuie să fie repede-repede, merge și așa, lucru de mântuială, oamenii se descurcă, nu contează?”, scrie Fritz, într-o postare pe Facebook.

În opinia sa, aceasta este o dovadă că administrația actuală e incapabilă să arate un minim respect față de timișoreni. În schimb, după alegeri, dacă va câștiga, Fritz promite că oamenii nu își vor mai organiza viața în oraș după orarul Primăriei, ci „eu voi organiza Primăria și societățile din subordine astfel încât să servească oamenii și să respecte regulile legale, profesionale și de bun simț”.

Comentarii

comentarii