Acasă Actualitate Probleme cu tabletele pentru unii consilieri județeni din Timiș: Nu pot citi...

Probleme cu tabletele pentru unii consilieri județeni din Timiș: Nu pot citi proiectele online

405
DISTRIBUIȚI

B53A8023

Unii dintre consilierii județeni din Timiș au probleme cu… tabletele. I-au spus acest lucru și președintelui CJ Timiș Călin Dobra. Consilieri din grupul PNL spun că jumătate dintre tabletele lor nu funcționează și nu pot citi proiectele de hotărâre pe care le votează, pentru că nu le mai primesc de peste doi ani în format tipărit, ci electronic.

„Ar trebui să remediem această problemă pentru ca toți colegii noștri să aibă cunoștință de ce înseamnă proiectele, ori să avem în format fizic proiectele pentru plen. Ori se rezolvă problema cu tabletele, ori să ni se pună la dispoziție la comisii proiectele pe care le avem. Aproape jumătate din colegii din cadrul grupului de consilieri PNL au probleme cu tabletele”, a spus consilierul județean PNL Nicolae Bitea.

Ba mai mult, consilierul județean PNL Tiberiu Lelescu a spus că aceste tablete îi… „dezinformează”. „Această tabletă ne dezinformează. Nu putem să avem puncte de vedere la ordinea de zi deoarece nu le găsim pe această tabletă”, a spus consilierul județean PNL Tiberiu Lelescu.

Președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra (PSD) a spus că această problemă se va remedia

Comentarii

comentarii