Acasă Sport Probleme în baschetul timişorean

Probleme în baschetul timişorean

DISTRIBUIȚI

Baschetbaliştii de la Elba decid marţi dacă mai joacă finala…
Baschetbaliştii timişoreni de la Elba au pierdut, duminică seara, la limită, 79-71, primul meci al finalei Campionatului Naţional de Baschet, pe terenul celor de la Asesoft Ploieşti. Următorul meci este programat să se dispute miercuri, la Timişoara. Partida ar putea însă să nu mai aibă loc şi ploieştenii să câştige după un singur meci, la masa verde. Finala se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide…

Cu cărţile pe masă…

Băieţii lui Dragan Petricevici nu şi-au mai primit banii de două luni şi pun datoriile pe seama conducerii.
Ei se vor întâlni, marţi, de la ora 11, la Sala “Constantin Jude”, pentru a hotărî dacă îşi vor da demisia în grup şi vor deveni jucători liberi de contract, sau vor continua să trăiască cu speranţa că-şi vor primi banii. În martie, Consiliul Local Timişoara a alocat 600.000 de lei pentru Elba. Se pare că banii nu au fost de ajuns.
Preşedintele clubului BCM Elba Timişoara, consilierul local Valentin Moldovan, vrea să ceară alţi 600.000 de lei la rectificarea bugetară din iunie.
Acesta le cere jucătorilor să mai aibă un pic de răbdare şi promite că la sfârşitul lui iulie contractele vor fi plătite la zi.
Luni a fost zi de pauză şi marţi, cu o zi înaintea celei de-a doua partidă a finalei, baschetbaliştii vor hotărî dacă mai are rost să intre în teren.
Problemele la Elba nu sunt o noutate, au fost perioade în care restanţele contractelor au fost şi mai mari. Paharul pare să se fi umplut însă…

Comentarii

comentarii