Acasă Sport Probleme uriașe la ACS Poli Timişoara. Jucătorii refuză să mai facă antrenamente,...

Probleme uriașe la ACS Poli Timişoara. Jucătorii refuză să mai facă antrenamente, dacă nu primesc salariile restante

DISTRIBUIȚI

acs poli 11Probleme uriaşe la ACS Poli Timişoara. Jucătorii sunt revoltaţi din pricina situaţiei financiare şi refuză să mai facă două antrenamente pe zi.
Problemele financiare apasă greu pe umerii jucătorilor. Potrivit tmsport.ro, fotbaliştii timişoreni nu mai sunt dispuşi să facă două antrenamente pe zi dacă nu primescă măcar o parte din sumele restante.
Poli Timișoara nu se mai poate descurca, la fel ca anul trecut, din suma aferentă drepturilor TV, deoarece ANAF-ul a blocat suma de peste 700.000 de euro în contul celor 11,2 milioane de lei restanțe la stat. Astfel, clubul trăiește doar din sponsorizări și vânzările de bilete de la meciul cu Steaua, unde s-au vândut peste 16.000 de bilete, conform cifrelor comunicate de către club. Fotbaliștii care au activat și sezonul trecut la Poli au restanțe pentru salariile din lunile martie, aprilie, mai și iunie, iar după meci, Straton și Soljic au și declarat că sunt la capătul răbdării și că vestiarul e în asentiment cu ei, scrie tmsport.ro.
Cei de la club așteaptă deblocarea sumei aferente pentru trei din cele patru salarii restante de la ANAF, în limitele impuse de lege. Până miercuri la prânz, acest lucru nu s-a întâmplat. De asemenea, conducerea și primarul așteaptă ca ANAF să accepte o reeșalonare a datoriilor la stat pe cinci ani și să le dea certificat fiscal 0, ca primăria să poată finanța echipa pe noua lege a sportului.
Dar Poli a mai avut reeșalonări la ANAF, dar pe care nu le-a putut achita, și astfel, datoria a depășit 2 milioane de euro.

Comentarii

comentarii