Acasă Actualitate Problemele ”naționale” ale primarului Nicolae Robu

Problemele ”naționale” ale primarului Nicolae Robu

DISTRIBUIȚI

Nu ştim dacă primarul Nicolae Robu a preluat deja în fişa postului şi problemele ţării, la nivel naţional, cert este că lansează sondaje de opinie pe orice alte teme şi problem decât pe cele de interes stringent ale oraşului. Nu-l mai preocupă gunoaiele din oraş, poluarea fonică, mai ales de noapte, hoţii şi cerşetorii din cartiere, faptul că Timişoara, în pragul Capitalei Culturale Europene nu a schiţat niciun muzeu nou (facem excepţie de discuţiile despre Muzeul Revoluţiei) desi colecţii tematice sunt stup. Lansează sondaje pe teme… grele, naţionale, din care, evident, nu lipseşte sportul. În cel mai recent sondaj lansat pe facebook, cu 11 întrebări, primarul dedică 4 întrebări sportului, chiar şi satului şi agriculturii, dar niciuna mediului, culturii sau sistemului de termoficare. Dacă nu este o temă de partid, de sondare pe diferite teme, înseamnă că primarul Nicolae Robu îi face doar concurenţă premierului Dăncilă, care nu rezolvă chestiunile “paralele”.

“DINCOLO DE DISPUTELE POLITICIANISTE, PARALELE CU AGENDA CETĂȚEANULUI, ROMÂNIA ARE PROBLEME REALE. AUZIȚI PE CINEVA VORBIND DESPRE ELE?! DIN PĂCATE, NU!

Ei bine, haideți să vorbim noi, atunci! Și vă propun să o facem pronunțându-ne asupra câtorva dintre ele, implicit validând dacă și din perspectiva dv ele sunt probleme reale, respectiv invalidând acest statut, dacă e cazul. Răspundeți, așadar, sondajului următor, atribuind fiecărei probleme, prin selecție din oferta pusă la dispoziție, un punctaj reprezentând importanța sa din perspectiva dv (…)”, spune Nicolae Robu, pe facebook.

Iată şi problemele: ”Puţinătatea autostrăzilor în raport cu necesităţile; Precaritatea infrastructurii spitaliceşti -spaţii şi dotare cu echipamente; Aglomeraţia în trafic din marile oraşe; Înapoierea satelor sub aspectul infrastructurii (canalizare, alimentare cu apă, termoficare, drumuri); Inexistenţa unui sistem de colectare şi valorificare a produselor agro-alimentare autohtone din micile gospodării; Puţinătatea aeroporturilor şi capacităţile insuficiente ale celor existente în raport cu necesităţile; Insuficienţa creşelor şi a grădiniţelor cu program prelungit, deopotrivă la oraşe şi sate; Insuficienţa bazelor sportive şcolare; Lipsa bazelor sportive cu acces liber în cartierele marilor oraşe; Puţinătatea sălilor polivalente moderne; Puţinătatea stadioanelor modern.”

Comentarii

comentarii