Acasă Eveniment Procesul studentei de la Medicină acuzată de crimă se va judeca în...

Procesul studentei de la Medicină acuzată de crimă se va judeca în continuare la Timişoara

635
DISTRIBUIȚI

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, luni, cererea studentei la Medicină, Carmen Bejan, acuzată că ar fi ucis şi tranşat împreună cu iubitul ei un bărbat într-un cămin studenţesc, de strămutare a procesului său de la Curtea de Apel Timişoara la o altă instanţă din ţară. Decizia instanţei supreme este definitivă.
Raul Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi preventiv în data de 2 august 2009, pentru omor deosebit de grav şi, respectiv, complicitate la omor.
Trupul victimei, Trifu Schroth (65 de ani), a fost descoperit după ce portarul căminului studenţesc 1-2 al Medicinei a sesizat Poliţia că a văzut urme de sânge pe trotuarul căminului. Anchetatorii au stabilit că, după ce l-au omorât pe bărbat, studenţii i-au tăiat picioarele şi apoi au îndesat trupul într-un geamantan, iar picioarele le-au pus în plase negre. Ei au pus geamantanul şi plasele în portbagajul maşinii victimei, cu intenţia să meargă pe un câmp unde să incendieze autoturismul, însă, pentru că nu au putut porni maşina, au abandonat-o. Bărbatul avea un căluş în gură şi mâinile legate. Autopsia a arătat că bărbatul a murit în urma a zeci de lovituri de cuţit aplicate în piept.

Comentarii

comentarii