Acasă Eveniment Procurorii DNA Timișoara au efectuat percheziții în vila în care locuiește Ionuț...

Procurorii DNA Timișoara au efectuat percheziții în vila în care locuiește Ionuț Nasleu și la căzănăria acestuia de la Obreja

1120
DISTRIBUIȚI

Procurorii DNA continuă cercetările în dosarul în care fostul director al SC Piețe SA Timișoara, Ionuț Nasleu, este acuzat de abuz în serviciu și luare de mită. Nasleu a fost denunțat de Marius Stefoni, un fost angajat al societății. Procurorii DNA au efectuat miercuri mai multe percheziții, atât la vila de pe Calea Urseni, construită de liderul interlop Alin Gherman, în care locuiește învinuitul, cât și la căzănăria construita de acesta, anul trecut, în curtea casei părintești din localitatea Obreja, județul Caras-Severin.

Angajații de la Piețe SA le-au declarat anchetatorilor că au fost trimiși să lucreze zile întregi la amenajarea căzănăriei de la Obreja, făcând aici tot felul de lucrări – de la mici demolări până la betonări, pus de gresie și faianță, finisaje ale clădirii și construirea unui grup sanitar.

O parte dintre materialele de construcție și utilajele pentru căzănăria Obrejana au fost cumpărate cu bani de la Piețe SA.

Potrivit mandatului de percheziție, polițiștii aflați sub coordonarea procurorului anticorupție Lucian Dolcu au căutat un cântar, un cazan de țuică, țevile de cupru folosite la montarea cazanului, dar si un tomberon care ar fi dispărut din inventarul SC Piețe SA Timișoara.

 

Comentarii

comentarii