Acasă Actualitate Procurorul Bâc, un fel de Paisie al justiției locale, dar și șeful...

Procurorul Bâc, un fel de Paisie al justiției locale, dar și șeful popilor infractori!

1238
DISTRIBUIȚI

bac paisie wSubiect activ în dosarele DNA, privind modul de acaparare al unei locuințe de patru camere, situată central, achiziționată pe Legea 112, cu ”fabuloasa” sumă de 8.400 lei, plătită în rate, Vasile Bâc, prim – procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș ,nici nu se gândește la demisie.
De ce oare? O mică recapitulare a situației sale arată despre procurorul Bâc câteva detalii demne de a fi reținute. În primul rând, el este primul care-și râde în barba (ascuțită) pentru tot ceea ce sensibilizează presa. Știut fiind că este prieten cu echipa din cadrul Inspecției Judiciare a CSM – secțiunea procurori, echipă ce iubește mult restaurantul din Giroc (aproape de Timișoara – n.r.), Daff Junior, ori de câte ori vine în Banat, dar și mesele copiase, cu bucate bănățene, carne proaspătă (iubită de bucureșteni încă din vremea lui Ceaușescu!), el, Bâc, nu-și face probleme cu inspecțiile. Cum nu și-a făcut nici cu cea de acum câteva luni, de la Timișoara… Dacă CSM îl ”ignoră”, iată, din păcate pentru el, DNA nu-l ignoră, ba, dimpotrivă, l-a cuprins într-un nou dosar de cercetare penală.
Procurorul Bâc este și artizanul scoaterii de sub urmărire penală a infractorului Paisie Lugojeanul (cetățeanul Ion Gheorghe, rătăcit în Banat și prin osemintele Sfântului Iosif de la Partoș), așa cum am arătat în ediții anterioare. Asta s-a petrecut în perioada 2012 – 2013, dar povestea nu este gata…
Bâc, un bănățean de care nu sunt mândră, are ”grijă” de doamna prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, Chivu Irina Claudia, pe care a adus-o tot de la Caransebeș, și care nu-i iese din voie… Dar, de nevoie, informăm pe cititorii noștri că, după ce Paisie ”cel negru” a fost scos de sub urmărire penală, chiar de Bâc (dar, nota bene, dosarele sunt la CSM, în verificare!). Ceilalți penali, adică preoții: Cristian Pavel, Alin Cuza, și contabila A. Zărie, sunt cercetați în Dosarul cu numărul P 4909/2013, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, scoțându-se din dosar acuzația de ȘANTAJ, care a fost, inițial cuprinsă.
Așadar, dacă doamna Chivu vrea să-și riște cariera pentru un grup de popi infractori, angajați ai Mitropoliei Banatului, este problema sa, mai ales că ne vom adresa, din nou CSM-ului, pentru anchetarea modului în care acești oameni își fac datoria față de poporul naiv! Dacă doamna Chivu nu înțelege că peste 10 persoane au fost înșelate, au fost furate din salariile ce li se cuveneau în cadrul unui proiect cu fonduri europene, și nu citește dosarul, iarăși este problema sa și a șefilor ei! Corectitudinea este dictată de domnul Bâc? Să vedem…
Așadar, doamna Mureșan Violeta, din Deta, victimă a furtului popilor corupți, in frunte cu Paisie Lugojeanul, cere, de patru ani, dreptate. Dosarul este, din nou, la Poliția Județului Timiș, Serviciul de Investigații Criminale, și NIMENU NU FACE NIMIC!
Cerem, public, Consiliului Superior al Magistraturii, secția Procurori, să facă lumină în cazul abuzurilor procurorului Vasile Bâc, dar și a modului în care își face datoria doamna Chivu Irina, procuror șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.
Cerem CSM să cerceteze cazul Vasile Bâc, încă membru într-un consiliu de administrație, mai exact, Consiliul Eparhial al Arhiepiscopiei Timișoara, încălcând legislația referitoare la statutul magistraților.
Și, nu în ultimul rând, îi cerem domnului Vasile Bâc, cu toate legile pe masă, să-și dea demisia, și din Consiliul Eparhial, și din funcția de șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, până nu se face de râs… prea tare!

Comentarii

comentarii