Acasă Actualitate Prof. Aura Danielescu, ISJ Timiș: ”Vă rog să ne ajutați să ajutăm...

Prof. Aura Danielescu, ISJ Timiș: ”Vă rog să ne ajutați să ajutăm un om…!” Daniela Otu, cu cancer mamar metastazat, are nevoie de sprijin!

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș, prin prof. Aura Danielescu, inspector șef, face un apel umanitar către toți cei care au posibilitatea să ofere un sprijin pentru Daniela Otu, diagnosticată cu cancer mamar metastazat, angajată în cadrul MRU din ISJ Timiș.

”Vă rog din suflet să ne ajutați să ajutăm un om! Sunt mulți oameni înstăriți, care ar putea da din ceea ce au o mică bucățică și ajutorul lor ar fi enorm. Colega noastră este diagnosticată cu cancer mamar, metastazat, dar, o operație pe coloană, unde cancerul și-a făcut de cap, ar putea să o ajute în procedura oncologică, ce ar putea să-i ofere câțiva ani de viață!

Vă scriu din suflet câteva rânduri și convinsă fiind de faptul că suntem, de fiecare dată, solidari cu cei aflați în suferință! Cred că este cel mai nobil gest, pe care putem să-l facem, atunci când cineva drag, cineva cunoscut, are nevoie ca noi să strângem rândurile, să fim uniți, să dăruim și să iubim!

“Binefacerea trece din mână în mână și se întoarce la cel ce a dat-o”, de fiecare dată!

Probabil, în mod discret, ați aflat deja de suferința colegei noastre Daniela Otu! Cuvintele par goale și sărace atunci când vorbim despre Dana Otu! În toți acești ani, doamna Otu, așa cum o știu cei mai tineri profesori, dar și noi, cei care o cunoaștem parcă de o viață,  a slujit cu un devotament rar întâlnit, instituția ISJ Timiș și indirect, toate școlile din județ.

Nu cred că sunt mulți cei care nu au auzit de ea, cei care nu au primit vreun sfat, cei care nu au luat contact cu această femeie calmă, serioasă, neobosită și o enciclopedie de informații în managementul resurselor umane. 

Suntem atât de mulți angajați în sistemul de învățământ din Timiș, oameni de bine în județul Timiș și nu numai, încât, dacă fiecare dintre noi ar rupe o sumă modică, foarte mică, pentru ea s-ar aduna foarte mult!

Joi 6 iunie, la ora 17,00, va decola spre Turcia, avionul ambulanță, ce o va duce spre o șansă, pe care din suflet ne dorim să o primească! Ne rugăm la bunul Dumnezeu pentru ea, o purtăm în gând și în rugăciune și atât cât putem fiecare dintre noi, am convingerea că vom ajuta! 

Dragi colegi, dăruind generos, veți primi generos și veți fi răsplătiți de bunul Dumnezeu generos. 

Daniela nu știe de gestul nostru, pentru că în mod sigur l-ar refuza! Noi știm însă că lucrurile, pe care le ținem în mână ni le pot smulge și soarta și nedreptatea, binefacerea însă dăinuie chiar după ce s-a pierdut obiectul care a purtat-o!  Vă îmbrățișez pe toți cu drag, cu respect și multă recunoștință!  Contul colegei noastre este următorul

RO33INGB0000999900471737 (cont DANIELA OTU)”, este mesajul ISJ Timiș, semnat de prof. Aura Danielescu, inspector șef.

Comentarii

comentarii