Acasă Actualitate Prof. Claudiu Crepcea, încă un profesionist în echipa lui Nicolae Trifan, candidatul...

Prof. Claudiu Crepcea, încă un profesionist în echipa lui Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român

DISTRIBUIȚI

Prof. Claudiu Crepcea, încă un profesionist în echipa lui Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român. El a fost învățător în comuna Sânmihaiu Român, astfel că a șlefuit generații de copii, iar în prezent este director al Liceului Teoretic „William Shakespeare” din Timișoara.

Claudiu Crepcea se află pe lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Sânmihaiu Român.

Nicolae Trifan a explicat:

”El nu a mai făcut politică până acum, dar a luat decizia de a veni în PNL având încredere în mine că sunt un om vertebral și cerebral, care nu spune vorbe în vânt. Claudiu Crepcea iubește copiii, lucrează de aproape 35 de ani în învățământ și știe care sunt problemele din acest domeniu, dar are și soluții”.

„Contribuția mea nu va fi doar pe plan politic, îmi doresc foarte mult ca școlile de pe raza comunei să se dezvolte, să ia un avânt. Categoric, este nevoie de o școală verde, care poate fi realizată prin PNRR, cu bani europeni. Se pot realiza multe lucruri, doar că este nevoie de bunăvoință și mai ales de oameni care să-și dorească să se implice”, spune Claudiu Crepcea.

”Eu îi mulțumesc că a venit în echipa mea, este un om valoros și sunt convins că vom face o treabă foarte bună împreună la Primăria Sânmihaiu Român”, este mesajul lui Trifan.

De asemenea, Nicolae Trifan mai prezint un om care este un adevărat model pentru el, de la care a avut și are în continuare de învățat numai lucruri bune. Hărduț Rusalim este cel mai vechi membru PNL din comuna Sânmihaiu Român, iar în prezent, consilier local.

Hărduț Rulsalim provine dintr-o familie de agriculturi din Utvin, așa că știe ce înseamnă munca grea, la câmp. Este un om gospodar, iar principalele lui calități sunt corectitudinea și verticalitatea. A crescut doi copii frumoși de care este tare mândru. Asta pentru că unul este student la Drept, iar celălalt la Medicină.

Recent, a fost curtat de cei din PSD pentru a schimba barca, dar nu s-a lăsat înduplecat. „Merg cu Trifan până la capăt”, le-a spus ferm.

Nicolae Trifan a adăugat:

”Pentru că mă cunoaște foarte bine, are încredere în mine și mi-a fost mereu alături, iar pentru asta țin să-i mulțumesc. O încredere care mie mi-a dat aripi și curaj să merg înainte pentru a lupta pentru binele acestei comune.

La fel ca mine, a dorit să ajungă în Consiliul Local Sânmihaiu Român pentru a schimba fața comunei. Dar fără a avea majoritatea, nu am prea reușit, deși viziune, dorință și determinare sunt cu prisosință.

Acum, Rusalim Hărduț lasă loc în față pe lista PNL pentru consiliul local unui tânăr hotărât și dedicat din Sânmihaiu Român. Adrian Remus Cojan s-a alăturat echipei mele și sunt convins că va face treabă foarte bună pentru comunitate”.

Comentarii

comentarii