Acasă Sănătate Prof. dr. Emilian Popovici: ”Aveți de ales între situația ca eventual să...

Prof. dr. Emilian Popovici: ”Aveți de ales între situația ca eventual să răciți vaccinați și eventual să muriți nevaccinați!”

841
DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Emilian Popovici, vicepreședintele Societății de Epidemiologie din România și cadru didactic la UMF Timișoara, le transmite cetățenilor care nu vor să se vaccineze un mesaj subliminal, cu tâlc și foarte inteligent, care obligatoriu trebuie luat în seamă și analizat!

”Am auzit destui oameni spunând că nu se vaccinează pentru că și unii vaccinați se pot infecta. Răspunsul meu către toți aceștia este : aveți de ales între situația ca eventual să răciți vaccinați și situația ca eventual să muriți nevaccinați! Numai gânduri bune !”, este mesajul prof. univ. dr. Emilian Popovici.

Ceea ce trebuie înțeles de aici este faptul că vaccinul transformă infecția cu SARS-COV2 cu boala COVID într-o simplă răceală, ușor de trecut și fără ca cel afectat să ajungă la spital.

În plus, ceea ce mai trebuie reținut este faptul că vaccinul dă o siguranță de 95%, deși varianta Delta a mai redus până pe la 75-80% eficiența imunizării. Așadar riscul de infectare a celui vaccinat este cuprins între 5 -25%, dar dacă omul respectă regulile anti-COVID are șansa să nu se infecteze deloc. Specialiștii mai spun că boosterul (vaccinul 3) reface puterea vaccinului înapoi la 95% sau chiar mai mult.

Comentarii

comentarii