Acasă Actualitate Prof. dr. Ilie Vlaicu, Aquatim, și Roxana Mînzatu, de la cancelaria prim-ministrului...

Prof. dr. Ilie Vlaicu, Aquatim, și Roxana Mînzatu, de la cancelaria prim-ministrului – în căutarea de soluții pentru revigorarea industriei apei

DISTRIBUIȚI

Industria apei ca proiect de țară  merge mai departe! Prof. univ. dr. Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a primit vizita Roxanei Mînzatu, secretar de stat la cancelaria prim-ministrului României, Nicolae Ciucă, coordonator al grupului interministerial din domeniul apei.

Ilie Vlaicu a explicat: ”Am avut discuții legate de propunerile Asociației Române a Apei, pentru revigorarea sectorului de alimentare cu apă din Ro în contextul noilor condiții macroeconomice dificile prin care trecem și eliminarea riscurilor aferente. Am concluzionat cu doamna ministru că vor urmă întruniri separate cu fiecare minister de linie care are tangente cu domeniul apei pentru găsirea soluțiilor optime”.

Mai mult, contractul colectiv de muncă unic la nivelul grupului de unități din serviciile de alimentare cu apă și de canalizare pe anii 2023-2024 a fost negociat și semnat la Predeal, pe dată de 11.11.2022.

Contractul consfințește bună înțelegere dintre angajatori, membri ai Asociației Române a Apei și salariați, membri ai Federației Sindicatelor Apă Canal din România – mai spune prof. dr. Vlaicu.

 

 

Comentarii

comentarii