Acasă Actualitate Prof. Emilian Popovici le explică oamenilor inteligenți și raționali care sunt cele...

Prof. Emilian Popovici le explică oamenilor inteligenți și raționali care sunt cele trei categorii de antivaxxeri

473
DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Emilian Popovici, cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara și vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, explică pe scurt care sunt cele trei categorii de antivaxxeri care își dau cu părerea pe facebook și îi îndeamnă pe cetățeni să nu se imunizeze.

În final, prof. Popovici este optimist și crede că toți cetățenii raționali și cu picioarele pe pământ înțeleg realitatea și nu îi pot lua în seamă pe acești anonimi care își dau cu părerea pe internet.

”Am observat în ultimul timp că pe “piața” de informații numită internet se exprimă trei categorii de anti-vaxxeri : cei cu exprimare directă și nerafinată care de la început și până la sfârșit sunt “anti”, urmați de cei moderat rafinați care încep întotdeauna cu “nu sunt împotriva vaccinurilor, dar….” și de aici încolo continuă cu “anti” și în fine cei cu discurs mai rafinat care alternează unele îndemnuri pro vaccin cu insinuări sau direct cu afirmații anti vaccin. Dumneavoastră ca oameni inteligenți și raționali (fiindcă numai vouă mă adresez !), sunt convins că știți să despărțiți bobul de neghină ! Să auzim de mai bine !”, explică prof. Emilian Popovici.

Comentarii

comentarii