Acasă Politica Prof. univ. dr. Marius Craina, fostul director al Spitalului Județean, explică de...

Prof. univ. dr. Marius Craina, fostul director al Spitalului Județean, explică de ce vrea să devină primarul Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Prof. univ. dr. Marius Craina, președintele Senatului Universității de Medicină și Farmacie Timișoara, fostul director al Spitalului Județean de Urgență, a decis să candideze la fotoliul de primar al Timișoarei.

De ce?

Iată explicația profesorului Marius Craina:

”După cum bine știți, la începutul acestui an, mi-am anunțat intenția de a candida pentru fotoliul de primar al municipiului Timișoara. Nu e lucru puțin și nu e nici ușor! Cu siguranță, nu aș fi putut să îmi înving teama și nici convingerile personale, dacă nu v-aș fi avut alături de mine și dacă nu m-ați fi încurajat necontenit.

Și nu sunteți deloc puțini, cei care mi-ați dat suflul și speranța că Timișoara, cu om ca mine, mai are o șansa să redevină ceea ce a fost odată: mândria și fala României!

Astăzi, mă aflu în fața dumneavoastră ca să vă spun că majoritatea tăcută, cea care nu s-a prezentat la vot, pentru ca nu a avut alternativă, este extrem de puternică și, în aceleași timp, de neignorat.

Doar cei care trăiesc aici, pe malurile Begăi, nu de ieri sau de azi, știu că timișorenilor le-a ajuns cuțitul la os. Nici un timișorean adevărat, nu se mai mulțumește cu jumătăți de măsură sau sferturi de adevăr!

Cu atât mai puțin cu scuze, driblinguri sau clișee verbale.

Timișoara trebuie redată cetățenilor săi! Timișoara trebuie eliberată din captivitate! Timișoara are nevoie de viziune, are nevoie de o dezvoltare durabilă și, nu în ultimul rând, de o echipă competentă.

Și cine poate fi mai nimerit în acest “11” decât locuitorul Cetății?

Haideți să lăsam demagogia și politica, haideți să punem umărul la reconstrucția Timișoarei și la renașterea acesteia. Haideți în echipă cu mine, ca să putem demonstra tuturor că este important să iubim prin acțiuni și adevăr, nu doar prin vorbe!

PS: În urmă cu puțin timp, echipa mea de voluntari a surprins un moment unic. Primul de acest gen din cariera mea! Ca atare, am simțit nevoia să împărtășesc entuziasmul și cu dumneavoastră, nu înainte de a vă mulțumi, încă o dată, pentru tot efortul pe care-l depuneți, alături de mine, în tot acest demers administrativ…”.

Comentarii

comentarii