Acas─â Actualitate Profi: din suflet pentru ucrainieni

Profi: din suflet pentru ucrainieni

DISTRIBUIȚI

Sensibilizat─â de drama ucrainienilor care ├«n num─âr mare ├«╚Öi p─âr─âsesc ╚Ťara ├«n aceste zile, re╚Ťeaua de magazine Profi intervine de urgen╚Ť─â ├«n ajutorul lor.

├Äncep├ónd de vineri ╚Öi continu├ónd ├«n zilele urm─âtoare, ├«n puncte de trecere a frontierei cu Ucraina Profi va ├«mp─âr╚Ťi pachete individuale cu alimente ╚Öi obiecte de igiena personal─â.

Aceast─â ac╚Ťiune umanitar─â se desf─â╚Öoar─â cu sus╚Ťinere din partea voluntarilor Profi ╚Öi ├«n parteneriat cu Crucea Rosie precum ╚Öi cu voluntari ai doamnei blogger culinar Gina Bradea.

Pe l├óng─â pachete, Profi va distribui liste de contacte oficiale esentiale pentru refugiati, va instala sisteme de ├«nc─ârcare a bateriilor dispozitivelor digitale precum ╚Öi re╚Ťele wi-fi in punctele organizate de Crucea Rosie la Siret, Sighet si Halmeu, pentru a-i ajuta pe refugia╚Ťi s─â ╚Ťin─â legatura cu cei dragi.

ÔÇťProfi se implic─â activ ╚Öi sus╚Ťine comunit─â╚Ťile ├«n care activeaz─â. Este normal s─â d─âm dovad─â de solidaritate ├«n astfel de momente, implic├óndu-ne direct ├«n eforturile pe care ├«ntreaga societate le face pentru a ajuta grupurile de refugia╚Ťi sosi╚Ťi acum din Ucraina. Nu putem r─âm├óne nep─âs─âtori la drama celor care pentru a-╚Öi proteja via╚Ťa au fost nevoi╚Ťi s─â lase ├«n urm─â tot ce au construit. Sus╚Ťinerea noastr─â nu se va opri aici, vom continua s─â c─âut─âm ╚Öi alte mijloace prin care s─â fim aproape de aceste persoane vulnerabile,ÔÇŁ a declarat C─âlin Costina╚Ödirector general adjunct Profi.

Cu peste 26000 de angaja╚Ťi ├«n magazine integrate ╚Öi partener ╚Öi cu peste 1560 de magazine ├«n sute de localit─â╚Ťi, Profi este cel mai mare angajator privat ╚Öi retailerul cu cea mai mare acoperire geografic─â din Rom├ónia. Prin dona╚Ťii ╚Öi un program consecvent de CSR, de mai bine de 10 ani Profi sus╚Ťine constant cauze precum s─ân─âtatea, educa╚Ťia, drepturile copiilor, cultura, sportul sau protec╚Ťia mediului.

Comentarii

comentarii