Acasă Actualitate Profită acum de oferta de lansare Renault Austral full hybrid prin programul...

Profită acum de oferta de lansare Renault Austral full hybrid prin programul Rabla 2023

DISTRIBUIȚI

Primăvara aceasta pornește în propria aventură cu Noul Renault Austral: mai mult decât o mașină, acesta oferă un pachet de servicii complete echipat cu cele mai noi tehnologii.

Promisiunea Renault Austral este sigură: confort sporit, eficiență de neegalat şi economie optimă de combustibil, totul fără a-ți schimba stilul de condus întrucât petrece 80% din timp pe drumurile orașului în modul complet electric. Motorul E-TECH Full Hybrid de 160 și 200 CP asigură raportul ideal consum/performanță, limitând în egală măsură emisiile de CO2.

Cu până la 32 de programe de asistență pentru șofer, SUV-ul de ultimă generație marca Renault oferă un nivel sporit de protecție pentru pasageri şi tehnologii avansate de asistență. În ceea ce privește siguranța activă, este echipat cu faruri matrix cu LED, Head up display de 9.3” şi trei sisteme ADAS bine-cunoscute care ajută la reducerea riscului de coliziune: Avertizare de părăsire a benzii de rulare (Lane Departure Warning), Asistență pentru menținerea benzii (Lane Keeping Assist ) și Ieșirea în siguranță a pasagerilor (Occupant Safe Exit).

Modern şi elegant, noul Austral propune o experiență captivantă în lumea tehnologiei cu fiecare călătorie, grație ecranului OpenR la fel de intuitiv de utilizat ca și un smartphone și sistemului multimedia cu Google integrat. Spui „hei, Google!” si, practic, drumul tău se deschide spre noi orizonturi si nu poți decât să te bucuri de fiecare moment petrecut la volan.

Oferta de lansare Austral E-TECH Full Hybrid include un preț începând de la 22 700 € (TVA inclus) și 5 ani garanție. Toate versiunile, echipările și dotările opționale sunt disponibile în configuratorul renault.ro.

Nu mai sta pe gânduri! Te invităm în showroom în oricare din locațiile noastre din țară să descoperi Renault Austral full hybrid  împreună cu noile modele Renault la prețuri speciale. Am creat pentru tine o gamă diversă, din care poți alege fie o maşină versatilă  de oraş, Renault Clio, de la 10 490 € (TVA inclus) sau Megane Authentic de la 14 500 € (TVA inclus), fie un partener de aventură pentru călătoriile tale din fiecare zi, un SUV urban precum Renault Captur  de la 15 500 € (TVA inclus), atractivul Renault Arkana de la 21 950 € (TVA inclus) sau seducătorul Renault Megane E-TECH 100% EV de la 22 500 € (TVA inclus). Ofertele sunt supuse unor termene si condiții*.

Comentarii

comentarii