Acasă Administraţie Program redus la casieria Aquatim, de pe str. Oituz. Presiunea apei va...

Program redus la casieria Aquatim, de pe str. Oituz. Presiunea apei va fi redusă în Ohaba Forgaci

1058
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 11 noiembrie 2020, casieria Aquatim de pe strada Oituz nr. 1 își încheie programul cu publicul la ora 16:30 pentru efectuarea acțiunii de deratizare și dezinsecție a spațiului.

Aquatim eeamintește clienţilor că factura de apă poate fi achitată on-line, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la numeroase puncte de plată, cum ar fi rețelele bancare, oficiile poștale etc (mai multe detalii la: https://www.aquatim.ro/unde-si-cum-puteti-plati-43.html )

Presiunea apei va fi redusă în Ohaba Forgaci

Presiunea apei va fi redusă în Ohaba Forgaci, în perioada 10-11 noiembrie, între orele 8 și 14, din cauza spălării și dezinfecției rezervorului de înmagazinare și a rețelei de distribuție din localitate.

Spălarea conductelor face parte din programul de mentenanță preventivă a rețelelor și urmărește asigurarea calității adecvate a apei distribuite consumatorilor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să își asigure o rezervă de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi CALL CENTER / DISPECERAT Aquatim, la numărul de telefon 0356 914, disponibil 24/7.

Comentarii

comentarii