Acasă Actualitate Program special de sărbători pentru minorii internaţi la Buziaş

Program special de sărbători pentru minorii internaţi la Buziaş

502
DISTRIBUIȚI

buzias sarbatoriCentrul de Reeducare Buziaş a organizat, în perioada 20-26 decembrie, o serie de manifestări cultural-artistice, cu scopul de a aduce bucuria şi spiritul Crăciunului în sufletele tuturor copiilor internaţi, diminuând măcar puţin tristeţea pe care o resimte fiecare copil pentru că este departe de propria familie.

Înainte de Crăciun, grupul de colindători ai Centrului de Reeducare Buziaş a vizitat Episcopia Banatului, Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Timiş, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timişoara si Centrul Şcolar de Educaţie Inclusivă P.P.Neveanu – Timişoara.

Tot înainte de Crăciun, minorii internaţi la Buziaş au susţinut un spectacol de colinde, tradiţii si obiceiuri specifice sărbătorilor de iarna. La manifestare au participat şi părinţii minorilor internaţi, putând petrece câteva ore împreună, fiind informaţi totodată despre comportamentul copiilor pe perioada internării. În schimbul colindelor, „micii delincvenţi” au primit daruri de la Moş Crăciun. 

Comentarii

comentarii