Acasă Cultura Programul de la cinema Victoria pentru ultima săptămână înainte de vacanța de...

Programul de la cinema Victoria pentru ultima săptămână înainte de vacanța de iarnă! 

DISTRIBUIȚI

Cinema Victoria Timișoara propune o săptămână mai scurtă, dar mai intensă, cu multe filme de văzut în familie în așteptarea Moșului, dar și câteva avanpremiere.

”În 21-23 decembrie, ne vedem la cinema, cu toată familia, iar din 24 până la început de ianuarie, ne bucurăm de sărbătorile de iarnă împreună cu cei dragi și ne uităm la filme acasă, în pijamale!”, este mesajul organizatorilor.

Elefănțeii au prioritate. De miercuri până vineri, de la orele 16:00 și 18:00, călătorim, cu mic, cu mare, prin ținuturi feerice de iarnă, împreună cu puiul de ren 🦌AÏLO sau cu CENUȘĂREASA, pregătim prăjiturile de Crăciun cu🧁ELFII COFETARI sau ne bucurăm de 🧸CRĂCIUNUL URSULEȚUL TEDDY.

Crăciunul e sărbătoarea care ne aduce pe toți în familie, acasă. Dar cum ar fi să ne imaginăm că acasă e un copac gigantic, iar familia noastră e formată din toți locuitorii lui, de la păsărele și insecte la șoricei și veverițe? Ați ghicit deja? 🌳STEJARUL, documentarul fără dialog realizat de Laurent Charbonnier și Michel Seydoux, unul dintre filmele cu care am lansat programul de la Cinema Victoria în septembrie și pe care mulți ni l-ați cerut din nou, revine pe ecranul nostru într-o proiecție specială, cadou de Crăciun pentru toată familia. Nu ratați avanpremiera de joi, 22 decembrie, la ora 18:00, căci filmul va fi lansat în cinematografele din țară abia în primăvara anului viitor.

Cealaltă avanpremieră a săptămânii, prezentată miercuri seara, vine tot din Franța. FRATE ȘI SORĂ, în regia lui Arnaud Desplechin, spune povestea a doi frați care nu-și mai vorbesc de mai bine de douăzeci de ani și pe care moartea părinților îi va forța să se privească din nou în ochi. Filmul, care îi are în distribuție pe Marion Cotillard, Melvil Poupaud, dar și pe românca Cosmina Stratan, a fost în competiția Festivalului de la Cannes în 2022.

Te simți copleșit de toată forfota pregătirilor și visezi să evadezi din frig și aglomerație spre țările calde? Nu îți putem oferi biletele de avion, dar îți garantăm măcar două ore și jumătate de croazieră, șampanie și lux cu TRIANGLE OF SADNESS.

Iar dacă nu ai prins premierele săptămânii trecute, TORI ȘI LOKITA și VÂRFURI ȘI ABISURI, mai ai ocazia să le vezi miercuri și vineri.

 

Comentarii

comentarii