Acasă Monden/Lifestyle Programul Nickelodeon intră în grila UPC Digital TV

Programul Nickelodeon intră în grila UPC Digital TV

838
DISTRIBUIȚI

UPC România vine în întâmpinarea clienţilor săi, oferindu-le încă un program îndrăgit pentru copii, Nickelodeon, începând cu luna aprilie 2010 în grila digitală, pachetele Medium şi Large.
Nickelodeon difuzează seriale pentru copiii între 2 şi 14 ani, printre care „The Penguins of Madagascar”, „iCarly”, „True Jackson”, „Victorious”, „SpongeBob SquarePants” şi „Dora the Explorer”. Programul Nickelodeon este disponibil în varianta audio în limba română, iar site-ul www.nickelodeontv.ro pune la dispoziţia utilizatorilor servicii suplimentare în limba românã, cum ar fi: orarul programului, promo-uri, diverse materiale de descărcat şi multe altele.
Canalul Nickelodeon este adus în România de MTV Networks International (MTVNI), divizie a Viacom Inc. şi a fost introdus în grila de programe în urma solicitării clienţilor UPC.
„Urmărim constant solicitările pe care le primim de la clienţi în centrele noastre de relaţii cu clienţii şi în Call Center, astfel încât grila de programe pe care o propunem clienţilor să fie în pas cu schimbările de pe piaţa TV din România şi cu preferinţele clienţilor noştri, a declarat Silvia Tomaschek, Video Product Manager UPC România.

Comentarii

comentarii