Acasă Cultura Programul Teatrului Naţional în luna mai

Programul Teatrului Naţional în luna mai

DISTRIBUIȚI

Teatrul Naţional Timişoara a programat pentru luna mai numeroase reprezentaţii, dar şi două premiere. Prima dintre premiere, pe 9 mai, este piesa “Piaţa Roosevelt”, după Dea Loher, un spectacol de Radu Afrim, care îi va avea în distribuţie pe Romeo Ioan, Irene Flamann Catalina, Victor Manovici, Andrea Tokai, Ion Rizea, Claudia Ieremia, Marius Lupoianu, Cristian Szekeres, Alina Reus, Cătălin Ursu, Călin Stanciu jr., Paula Maria Frunzetti şi Cristina Pădurariu. Cea  de-a doua premieră pregătită de Teatrul Naţional publicului timişorean este “Offside”, un concept de Luminiţa Tulgara. Dintre spectacolele care au mai putut fi văzute pe scena TNT, spectatorii vor putea viziona, în 2 mai, „Boala familiei M” de Fausto Paravidino, în regia lui Radu Afrim.
Spectacolul va mai fi jucat şi pe 10 mai. În 14 mai, sunt programate 2 piese de teatru, în două săli diferite: “Cum traversează Barbie criza mondială” de Mihaela Michailov, un spectacol-experiment de Alexandra Badea (jucată şi pe 15 mai), şi “Copilul din spatele ochilor” de Nava Semel, traducerea Liana Ceterchi, un concept de Mălina Petre (jucată şi pe 26 mai). Pe scena TNT, spectatorii timişoreni vor mai putea urmări piesa lui A.P. Cehov “Trei surori”, pe 17 mai, “Circuitul normal”, un concept de Doru Iosif, în 19 mai, “Povestea de iarnă”, o adaptare a piesei lui Shakespeare de Alexandru Hausvater, în 25 mai, “Fete de mătase artificială” de Irmgard Keun, în traducerea lui Victor Scoradeţ şi regia lui Ion-Ardeal Ieremia, şi adaptarea după Mateiu I. Caragiale, “Remember”, un spectacol halucinant de Răzvan Mazilu.
Biletele se pot achiziţiona de la Agenţia Teatrului Naţional: Str. Mărăşeşti, nr. 2,  de marţi până duminică, între 10-13 şi 17-19. Alte informaţii, dar şi rezervări de bilete se pot face la Compartimentul marketing: tel. 0256 499 908. Mai multe detalii, şi pe: www.tntimisoara.com.

Comentarii

comentarii