Acasă Administraţie Proiectul Sălii Polivalente din Timișoara avansează. A fost semnat contractul pentru realizarea...

Proiectul Sălii Polivalente din Timișoara avansează. A fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate

DISTRIBUIȚI

Viceprimarul liberal al Timișoarei, Cosmin Tabără, anunță că CNI l-a informat că a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru realizarea noii Săli Polivalente. Documentația ar trebui realizată în termen de trei luni, iar Tabără face apel la instituțiile care trebui să dea avizele pentru a nu fi puse piedici suplimentare.

„În cursul zilei de ieri, am fost contactat de către conducerea CNI București – Compania Națională de Investiții – care mi-a adus la cunoștință faptul că a fost semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate a proiectului de anvergură Sala Polivalentă Timișoara. Așa cum am susținut în urmă cu doua săptămâni, când m-am întors din vizita efectuată la București, termenul de executare al acestui studiu va fi de 3 luni, exceptând timpii pentru obținerea avizelor.

Fac un apel (mă voi ocupa și personal) la toate instituțiile avizatoare să rezolve cu celeritate, cu respectarea legii, a solicitărilor din partea executantului. Este foarte important să nu fie puse piedici în vederea obținerii acestor avize, proiectul fiind unul foarte însemnat pentru Timișoara.

Sper ca până la finalul anului acest studiu să fie realizat pentru a se putea trece cât mai repede la licitația pentru proiectul tehnic și execuție. Pentru că îmi place să recunosc meritele celor care au întreprins primii pași în realizarea acestor obiective, mulțumesc inițiatorilor acestui proiect, mai ales colegului liberal Dan Diaconu! Municipiul nostru merită această investiție care va repune Timișoara pe harta sportului românesc, pentru a avea o sală unde vor putea avea loc și alt gen de evenimente”, anunță viceprimarul Cosmin Tabără.

Comentarii

comentarii