Acasă Actualitate Proiectul “Școala ta în siguranță” a ajuns la Liceul din Giroc

Proiectul “Școala ta în siguranță” a ajuns la Liceul din Giroc

DISTRIBUIȚI

Miercuri s-au desfășurat întâlniri cu cadrele didactice și părinții elevilor de la Liceul Teoretic David Voniga Giroc, premergătoare activităților educative și informative, de prevenire și combatere a violenței în mediul școlar, programate să se deruleze mâine dimineață cu elevii.

Școala din Giroc este a șasea unitate de învățământ care beneficiază de activitățile acestui proiect.

“Nu ne oprim! Ne dorim ca până la finalul anului școlar, care acum este în desfășurare, să ajungem într-un număr cât mai mare de școli din Timiș, să ne întâlnim cu un număr cât mai mare de elevi, părinți și profesori și să contribuim la conștientizarea pericolelor, la prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar”, spune prof. Sorin Ionescu, subprefectul de Timiș.

Instituțiile partenere în proiectul de prevenire și combatere a violenței în rândul elevilor sunt: Instituția Prefectului Județul Timiș, Inspectoratul Scolar Judetean Timis, Biroul de Siguranță Școlară – IPJ Timis, Biroul Analiză și Prevenire a Criminalității – IPJ Timis, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timis, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara – CR Timisoara, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș ”General Moise Groza” – Ordine Publică, Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Glad Voievod” Timișoara, ISU Timiș, Penitenciarul Timișoara, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului  Timis și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș .

Comentarii

comentarii