Acasă Actualitate Propaganda rusă de la Sputnik o laudă pe Maria Grapini. Europarlamentarul le...

Propaganda rusă de la Sputnik o laudă pe Maria Grapini. Europarlamentarul le mulțumește… românilor

DISTRIBUIȚI

O nouă situație penibilă în care s-a rătăcit europarlamentara Maria Grapini. Totul a pornit de la faptul că Sputnik, organul oficial de propagandă al Kremlinului, o consideră, și nu este prima orară, pe Maria Grapini este “cel mai bun europarlamentar român”. În viziunea ruşilor, Grapini, reprezentantă a partidului PPUSL controlat de Dan Voiculescu, este cea care “ţine scara valorilor în societate”. Este plină de patriotism, are “o activitatea laborioasă” în Parlamentul European şi, pe deasupra, este şi un “om de afaceri de anvergură”.

Sputnik susţine că “modelul de activitate al Mariei Grapini, atât în PE, dar şi pe teren, printre românii din Europa, ar putea deveni o cale pentru ca România să progreseze”. Știrea Sputnik a fost preluată în România de epochtimes-romania.com. În articolul acestora Grapini este pusă într-o lumină proastă, fiind pusă în discuție nu doar activitatea europarlamentarului dar și a partidului de buzunar din care face parte. Cu toate acestea, Maria Grapini a distribuit pe pagina sa de facebook articolul din Epochtimes, cu masajul ”Mulțumesc românilor care susțin propunerile mele!”.

Nu ne este clar la cine se referă Grapini arunci când vorbește de români, la propaganda ruşilor, sau la ziariștii care sunt îngrijorați de această propagandă.

Cert este că europarlamentarul cu domiciliul în Timișoara s fost tot timpul avidă după promovare, indiferent de unde vine aceasta.

 

Comentarii

comentarii