Acasă Actualitate Proprietarii Smartfit continuă să sfideze autoritățile. Au primit zece amenzi, 13.000 de...

Proprietarii Smartfit continuă să sfideze autoritățile. Au primit zece amenzi, 13.000 de lei în total, pentru lipsa acordului de funcționare, dar tot nu închid sala de pe Torontalului

696
DISTRIBUIȚI

Poliția Locală Timișoara transmite că au continuat verificările la sala de sport Smartfit de pe Calea Torontalului. Proprietarii încă nu au oprit activitatea, cu toate că au primit, până acum, zece sancțiuni pentru lipsa acordului de funcționare. În total, amenzile sunt de 13.200 de lei.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, din nou, în cursul zilei de ieri, noi verificări la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului. În cursul zilei de ieri, la verificări au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara. În urma controlului, polițiștii locali au mai aplicat două sancțiuni contravenționale pentru neafișarea acordului de funcționare  și pentru lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans, care a luat locul societății Smartfit după ce instanța a stabilit închiderea sălii de sport ca urmare a unor nereguli”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Aceștia amintesc că au existat mai multe sesizări de la cetățeni că sala de sport funcționează în continuare, deși acest lucru este interzis. În acest moment, neavând documentația necesară, Smartfit primește clienți pe care îi poate pune în pericol. Proprietarii au schimbat numele firmei pe care funcționează sala de sport după decizia definitivă a instanțelor, dată acum săptămâni, dar nici aceasta nu a primit autorizațiile necesare intrării în legalitate.

„În ultima perioadă, polițiștii locali au aplicat reprezentanților sălii de sport un număr de 10 sancțiuni în valoare de 13.200 lei. Și alte instituții au mai verificat societatea în cauză urmând a face publice la rândul lor rezultatele controalelor efectuate. Poliția Locală va continua verificările până la intrarea în legalitate a societății”, asigură Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii