Acasă Actualitate Propunerile Iulius Town pentru un weekend reușit: Dinozaurii animatronici și Monștrii Marini...

Propunerile Iulius Town pentru un weekend reușit: Dinozaurii animatronici și Monștrii Marini gigant, Food Truck Festival, International Tattoo Convention

DISTRIBUIȚI

Un final de săptămână efervescent, cu evenimente pentru toată familia te așteaptă în Iulius Town. Dinozaurii animatronici și Monștrii Marini gigant au „sub stăpânire” parcarea VIP din fața clădirii de birouri UBC 0, Food Truck Festival vine în acest weekend cu propuneri culinare speciale pentru gurmanzi, iar în Iulius Congress Hall are loc International Tattoo Convention, unde peste 80 de artiști tatuatori din România și din străinătate vor fi prezenți.

Iulius Town este locul unde fiecare membru al familiei găsește fie un restaurant, o locație sau chiar un eveniment pe gustul lui. În parcarea VIP din fața clădirii de birouri UBC 0 expoziția Lumea Dinozaurilor animatronici & Monștri Marini gigant îi așteaptă pe cei curioși să descopere era preistorică. Poți să vii să îi vezi pe Mosasaur, Charcarodon Megalodon, Mososaurus, dar și pe mulți alții, de luni până joi, în intervalul orar 10.00 – 20.00, iar de vineri până duminică, de la ora 10.00 până la 21.00. Prețul unui bilet este de 25 lei, iar copiii cu vârste mai mici de 3 ani au intrarea liberă. De asemenea, persoanele cu dizabilități alături de un însoțitor au intrarea liberă. Biletele pentru grupurile de minimum 10 copii au prețul de 20 lei/copil, iar intrarea este gratuită pentru însoțitor. Dacă doriți să faceți o rezervare pentru a vizita expoziția sau să aflați mai multe informații, puteți apela la numărul: 0725 780 843.

Tot în acest weekend, în Iulius Congress Hall, are loc și cea de-a doua ediție a International Tattoo Convention. Peste 80 de artiști tatuatori din România și din străinătate vor fi prezenți în perioada 12 – 14 aprilie, în Iulius Town. Vor avea loc mai multe momente artistice, o lansare de carte despre arta tatuajelor japoneze, dar și o demonstrație de kennjutsu (arta mânuirii sabiei japoneze katana). Unul dintre invitații speciali ai acestei ediții este Roberto Borsi, un artist tatuator din Italia care are o experiență de peste 30 de ani. Mai multe informații și bilete se regăsesc pe pagina de Facebook a evenimentului.

Comunitatea Moto & Friends se alătură International Tatto Convention, astfel că, sâmbătă, 13 aprilie, va avea loc Marea Dezmorțeală. Începând cu ora 10.00, membrii Comunității Moto din Timișoara se vor întâlni în parcarea VIP UBC 0, iar ulterior vor pleca, la ora 12.00, într-o excursie pe motoare. Mai multe despre eveniment puteți afla de pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Food Truck Festival vine cu o nouă ediție dedicată iubitorilor de preparate delicioase. Timișorenii sunt așteptați în parcarea VIP a clădirii de birouri UBC 3, unde vor fi amplasate van-urile cu mâncare, dar și scena pe care vor performa mai mulți artiști timișoreni și nu numai.

În Iulius Mall, zona Auchan, voluntari de la European Medical Students’ Association Timișoara (EMSA Timișoara) vor măsura gratuit tensiunea celor interesați. Aceștia vă așteaptă vineri și sâmbătă, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Comentarii

comentarii