Acasă Actualitate Protocol de colaborare între Inspectoratul Școlar Timiș și Institutul Francez Timișoara

Protocol de colaborare între Inspectoratul Școlar Timiș și Institutul Francez Timișoara

161
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Institutul Francez din Timișoara au încheiat un protocol de colaborare pentru anul școlar 2021 – 2022, miercuri 6 octombrie, la sediul IFT.

Documentul a fost semnat de către Tilla Rudel, directoarea IFT, și prof. Marin Popescu, șeful ISJ Timiș.

Dintre activitățile ce vor fi desfășurate în parteneriat sunt: Formare de abilitare ca evaluator-corector DELF Formare Cavilam “Enseigner le FLE aujourd’hui » Formare « Elaborer et réussir son projet de mobilité / construire un projet de mobilité » ; Ateliere tematice semestriale adresate profesorilor de limba franceza ; Comment motiver les élèves et leurs parents ? Comment enseigner l’oral dans une classe de 30 élèves ?; Le DELF Concurs pentru elevi – A LA UNE- presse des élèves Ateliere de promovare a studiului limbii franceze Concurs pentru elevi – Les meilleures créations des élèves ; Realizarea de capsule video cu ocazia zilei profesorului de limba franceză Concurs de fotografie pentru elevi – Les dix mots de la Francophonie.

”Suntem privilegiați că avem o astfel de instituție în Timișoara. E o resursă de care trebuie să beneficiem toți, de la învățământul preșcolar, la liceu sau postliceal și studenți. Institutul educațional din Franța este foarte bun. Toată lumea are de câștigat prin încheiereea acestui parteneriat la Timișoara. Muțumim doamnei director că a fost deschisă la inițiativa noastră”, a spus prof. Marin Popescu, șeful ISJ Timiș.

”Mulțumim că ați ales IF Timișoara să semnăm protocolul de colaborare. Mulțumim în mod special că ați ales limba freanceză, ceea ce dovedește că suntem una dintre celemai importante limbi vorbite în România!”, a spus Tilla Rudel.

Comentarii

comentarii