Acasă Economic Provident Financial România şi-a inaugurat sucursala din Timişoara

Provident Financial România şi-a inaugurat sucursala din Timişoara

DISTRIBUIȚI

Inaugurare_providentCredite la domiciliu
Compania de credite de consum Provident Financial România şi-a inaugurat joi, 2 aprilie, sucursala din Timişoara, în cadrul unui eveniment la care au participat Excelenţa Sa Robin Barnett, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în România, şi Gheorghe Ciuhandu, primarul municipiului Timişoara. „Am lansat operaţiunile în Timişoara în iulie 2008, iar în prezent avem peste 2.200 de clienţi şi o reţea de circa 60 de reprezentanţi. Ne aşteptăm ca numărul angajaţilor şi reprezentanţilor noştri din Timişoara să depăşească 120, până la sfârşitul anului”, a declarat Vlad Şandru, managerul de comunicare al companiei. La rândul său, domnul Robin Barnett, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii în România, a subliniat că „Provident Financial constituie un exemplu excelent de companie britanică cu performanţe deosebite în România.
Sunt optimist că Provident are experienţa şi resursele necesare pentru a creşte sănătos în contextul economic actual”. „Salut venirea companiei Provident în Timişoara şi sunt convins că acest sistem convenabil de creditare va răspunde nevoilor multor timişoreni care îşi doresc rapid o sumă mică de bani. Piaţa creditelor de consum din Timişoara avea nevoie de astfel de produse”, a declarat Gheorghe Ciuhandu, primarul municipiului Timişoara.
Provident Financial România este specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, direct la domiciliul clientului. Creditele sunt acordate fără giranţi, în maximum 48 de ore, de către reprezentanţii companiei, care vizitează apoi clientul în fiecare săptămână, pentru a încasa ratele. Serviciile Provident sunt disponibile, în prezent, în cele mai importante oraşe din România şi acoperă peste 70% din populaţia urbană a ţării.
Împrumutul la domiciliu se adresează oamenilor care apreciază acest sistem de finanţare simplu, rapid şi transparent, venind, de asemenea, în întâmpinarea nevoilor oamenilor cu venituri moderate. „Dată fiind importanţa creditului în societatea actuală, încercăm să extindem beneficiile acestui produs şi către segmente de piaţă adesea trecute cu vederea de alte instituţii financiare. În acelaşi timp, scopul nostru este să oferim împrumuturi într-un mod responsabil şi bine gestionat, astfel încât încercăm să ne asigurăm pe cât posibil că împrumutăm sume de bani pe care clienţii îşi permit să le restituie”, a adăugat Vlad Şandru.
Clienţii pot împrumuta iniţial între 400 la 2.500 de lei pe o perioadă de până la 52 de săptămâni. Clienţii existenţi, care au dovedit că au capacitate de plată, pot solicita împrumuturi de până la 3.000 de lei. Costul total pentru împrumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent, iar suma datorată nu poate creşte.

Comentarii

comentarii