Acasă Actualitate ”Provincialii” Nicolae Robu și Ionuț Nasleu au mers la un club privat,...

”Provincialii” Nicolae Robu și Ionuț Nasleu au mers la un club privat, dar susțin că au fost primiți la ”reședința de iarnă a președintelui SUA, Donald Trump”

2226
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, aflat în concediu în SUA alături de consilierul său Ionuț Nasleu, a ajuns de râsul facebook-ului. Nasleu a anunțat cu mândrie pe pagina sa de FB că, în cursul zilei de joi, a fost alături de șeful său în vizită la ”reședința de iarnă a președintelui SUA, Donald Trump”. Cei doi s-au și pozat cu mândrie în fața unei piscine, ca doi ”provinciali” în vizită la oraș. Știrea a fost preluată și amplificată de un site din Timișoara, unde Ionuț Nasleu, supranumit ”consilierul de securitate” al primarului, se laudă că au fost verificați zile în șir de Secret Service  până au primit permisul de acces în această ”locație de lux” din Palm Beach, Florida. Nasleu a pozat chiar și ”permisul de acces” care este însă un banal cartonaș care marchează locul la masa de prânz.

”În The Mar-a-lago Club nu intră orice muritor, indiferent de funcție sau avere, ci doar oameni apropiați de administrația Trump. Prezența noastră a fost girată de un important personaj al administrației Trump, care este si membru al acelui club, cu care sunt în relații apropiate. În timp ce ne-am aflat noi acolo, am avut ocazia să fim în preajma cuplului prezidențial, Donald Trump, Melania Trump și copiii”, a ”dezvăluit” Ionuț Nasleu pentru impactpress.ro.

”Reședința de iarnă a președintelui SUA” vizitată de Robu, ”The Mar-a-lago Club”, este doar un club privat, ce a fost cumpărat de Trump în 1985, cu 10 milioane de dolari, unde poate intra oricine plătește o taxă anuală de 200.000 de dolari. Cei 500 de actuali membri care plătesc această taxă pot să intre în club și să plătească în plus pentru restul facilităților: să joace golf, să înoate în cele trei piscine, să ia masa la restaurant și, dacă au noroc, să-l vadă pe președintele SUA care vizitează clubul de câteva ori pe an.

 

Comentarii

comentarii