Acasă Actualitate Provocarea lui Degianski! Premiu de 1000€ unui student de la agricultură, dacă...

Provocarea lui Degianski! Premiu de 1000€ unui student de la agricultură, dacă va estima producția de pe o parcelă de grâu

DISTRIBUIȚI

Fermierul Alexander Degianski, care administrează 5.000 de ha agricole  întinse pe cinci localități din Timiș – Giulvăz, Poeni, Otelec, Peciu Nou și Livezile – și consilier al rectorului Universității de Științele Vieții Timișoara, lansează o nouă provocare studenților de la agricultură!

”M-am decis să acord un premiu de 1000€ unui student al Facultății de Agricultură, indiferent de anul de studiu, care va putea estima cu argumente logice și științifice, producția de pe o parcelă de grâu sau orz cu o abatere mai mică de 300 kg/ha. În cazul în care există mai mulți doritori fiecare va primi spre evaluare o altă parcela, iar câștigătorul va fi cel cu abaterea cea mai mică. În cazul în care doi sau mai mulți studenți au aceiași abatere, premiul se împarte. În cazul în care nimeni nu reușeste voi reporta premiul pentru o cultură de primăvară. În funcție și de numărul de doritori voi stabili o dată cât mai apropiată de data recoltatului pentru a merge în teren”, a declarat Alexander Degianski.

Pentru înscrieri doritorii sunt rugați să trimită mail pe adresa: brigitte.lombrea@forbiom.eu

Amintim că Degianski mai oferă o bursă pe o perioadă de un an unui student al Facultății de Agricultură din anul III sau IV în valoare totală de 42.000 lei (3.500 lei/lună), fără nici o condiție sau obligație legată de o viitoare angajare.

 

Comentarii

comentarii