Acasă Politica PSD și PNL se luptă pentru funcția de primar la Voiteg. Atu-ul...

PSD și PNL se luptă pentru funcția de primar la Voiteg. Atu-ul social-democraților: ”candidatul nostru e tânăr și cu experiență administrativă”

976
DISTRIBUIȚI

La final de iunie, Voitegul devine cel mai fierbinte punct politic din această parte a țării. Aici se va alege primarul, după ce precedentul a decedat în urma infectării cu Covid, iar acum PNL și PSD se luptă pentru postul de edil-șef.

După ce PNL a lansat un candidat care consideră imbatabil și e sigur că va câștiga la scor, acum PSD a lansat propriul candidat.

El e tânăr, dar are experiență administrativă, lucrând chiar în cadrul primăriei, ne garantează social-democrații.

”În ultimii trei ani sunt în slujba cetățeanului, cu jobul meu de la primărie. De meserie sunt inginer biotehnolog și lucrez ca și agent agricol în cadrul primăriei. Cunosc cât de cât problemele cetățenilor din localitate. Am luat decizia de a candida prin faptul că sunt tânăr, am voința pregătirii, ca să duc la bun sfârșit proiectele începute de fostul primar, domnul Marinescu. Sunt multe de făcut. Mi-aș dori ca lumea să-mi acorde încrederea și să putem duce la bun sfârșit proiectele începute. Sunt multe lucruri de pus la punct. Mai sunt de îmbunătățit multe aspecte: curățenia în localități, proiectul de apă-canal pentru Folea. E mare nevoie de apă potabilă, de proiectul de apă în sine. Avem spațiu de joacă pentru copii, dar nu e la standard. Avem multe de îmbunătățit. O să-mi asum și o victorie și o înfrângere”, a declarat Ciolac.

PSD-iștii spun că desemnarea candidatului lor la primăria Voiteg s-a făcut pe baze … științifice.

„Înainte de a desemna candidatul am făcut o cercetare sociologică în direcția identificării candidatului pe care și-l doresc locuitorii comunei Voiteg, să identificăm profilul care se potrivește cel mai mult pe dorințele și nevoile cetățenilor. Astfel, a reieșit faptul că locuitorii își doresc un primar tânăr, cinstit, gospodar, apropiat de familie, care să fie din rândul lor să cunoască problemele Voitegului. Vi-l prezint pe candidatul PSD la funcția de primar Claudiu Ciolac”, a declarat, senatorul PSD Timiș, Eugen Dogariu.

Comentarii

comentarii