Acasă Politica PSD speră în victoria partidului în alegerile parțiale locale

PSD speră în victoria partidului în alegerile parțiale locale

892
DISTRIBUIȚI

Vom câștiga cele mai multe primării, și aceasta pentru că oferim cei mai buni administratori, este ferm convins președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, prezent vineri în Timiș, pentru a-l susține pe candidatul social-democrat la primăria Voiteg, Claudiu Ciolac.

Colegul său de partid, prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, consideră, la rândul său, că viitoarele alegeri vor fi un semnal pozitiv pentru partidul său.

”Nimic nu e nou în politică, cel puțin deocamdată, mai ales acum când avem alegeri parțiale. Aceste scrutinuri cu mize mici dau un semnal, acest semnal cu 35 de localități parțiale câștigate va fi unul pozitiv pentru PSD și vom avea cel mai mare număr de primari câștigați”, susține Grindeanu.

PSD va câștiga cele mai multe primării scoase la concurs, a spus Marcel Ciolacu, aceasta pentru că are cei mai buni administrator, a spus, la Timișoara, liderul PSD. El a făcut și o recomandare pentru cetățeni, să nu mai facă experimente politice.

”Eu sper ca pe 27 iunie să câștigăm cele mai multe administrații, pentru că noi alegem întotdeauna cei mai buni administratori. Românilor le recomand să nu mai facă experimente, aici amintesc de celebrul exemplu de la sector 1. Îmi doresc ca experimentul să nu se repete și la Timișoara, chiar dacă domnul primar de aici începe să aibă deja astfel de premize”, a declarat Ciolacu.

 

 

Comentarii

comentarii