Acasă Politica PSD Timiş a depus plângere penală împotriva primarului PDL din Teremia...

PSD Timiş a depus plângere penală împotriva primarului PDL din Teremia Mare

485
DISTRIBUIȚI

PSD Timiş a depus plângere penală pe numele primarului PDL din localitatea Teremia Mare, Cosmin Gheorghe Sântean, pe care îl acuză că a folosit ajutoarele de la Uniunea Europeană în scop politic.
Potrivit secretarului executiv al PSD Timiş, primarul localităţii Teremia Mare a împărţit făina şi zahărul de la UE, în plase cu însemnele PDL.
„Am depus o plângere penală pe numele primarului de la Teremia Mare pentru că a folosit ajutoarele de la UE în scop politic. Plângerea a fost depusă prin cabinetul nostru de avocatură, la Parchet. Vom depune plângere şi la Biroul Electoral Judeţean”, a declarat secretarul executiv al PSD Timiş, Adrian Negoiţă. Potrivit sursei citate, oamenii din zonă i-au sesizat pe social-democraţi de faptul că edilul şef împarte kilogramele de făină şi zahăr, în plase cu însemnele PDL. „Pot să vă spun că acelaşi lucru se întâmplă la Lovrin şi la Tomnatic”, a mai spus Negoiţă.
Primarul vizat de plângerea penală spune că a împărţit într-adevăr ajutoarele de la UE, în plase PDL, pentru că nu avea suficiente sacoşe.
„Nu aveam pungi şi ca să meargă mai repede, am folosit pungile de la PDL, erau singurele pungi pe care le aveam. Nu mi-a spus partidul să fac asta, dar oamenii au adeverinţe şi fluturaşi şi ştiu că au primit ajutoarele de la UE, nu de la partid. Nu e nicio problemă, nu le-a spus nimeni cu cine să voteze. Ce poate să-mi facă partidul? Să mă dea afară? Eu zic că nu am greşit. Era aceeaşi problemă dacă nu era campanie electorală?”, a declarat primarul localităţii Teremia Mare, Cosmin Gheorghe Sântean.

Comentarii

comentarii