Acasă Politica PSD Timiş nu vrea să-şi asocieze imaginea cu mafia ţigănească

PSD Timiş nu vrea să-şi asocieze imaginea cu mafia ţigănească

DISTRIBUIȚI

Bojin nu a mai putut intra în fostul sediu PSD, după circul ţigănesc de pe Loga

Titu Bojin nu acceptă mojiciile ţiganilor. Nici chiria prea mare şi nici preţul extrem de piperat cerut pe sediu de foştii propritari nu par să-i fi făcut pe pesediştii din Timiş să se mute din centrul oraşului, vizavi de fostul abator. Ţiganii au contribuit în mare măsură la decizia de mutare a sediului PSD Timiş în zona Complexului Studenţesc.

Fostul sediu al PSD Timiş era înconjurat de ţigani. Recent, o echipă a TVT 89, a fost agresată în zonă de un grup de ţigani, la doi paşi de sediul PSD. De atunci, preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, se jură că nu a mai călcat prin fostul sediu. În zece zile după circul provocat de ţigani, social-democraţii din Timiş şi-au mutat oficial catrafusele în noul sediu.

„De când ziariştii au fost agresaţi în apropierea PSD nu am mai intrat în sediul vechi. Ne-am mutat pentru că imaginea PSD nu trebuie asociată cu astfel de acţiuni. Nu îmi e frică de romi, avem o iniţiativă prin care să arătăm că nu ne e frică şi să solicităm organelor statului să ia măsurile care se impun. Nu am nimic cu ei, dar nu-mi place să văd cum, uneori, regulile sunt călcate în picioare de etnia romă”, a spus Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş.

Noul sediu din zona Complexului Studenţesc este închiriat până la sfârşitul 2013. Fostul sediu de pe bulevardul CD Loga a fost revendicat şi câştigat de un proprietar ce locuieşte de ceva vreme în Germania.

Comentarii

comentarii