Acasă Politica PSD Timiş pune miza pe studenţi!

PSD Timiş pune miza pe studenţi!

484
DISTRIBUIȚI

Social-democraţii speră să dea lovitura în 2012 în centrul universitar Timişoara

Liga Studenţilor Social-Democraţi din Timiş va face în următoarea perioadă un sondaj în rândul tinerilor pentru a le vedea problemele, dar şi pentru a îi influenţa să intre în lumea politică şi să-şi spună punctul de vedere. Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, îşi pune toate speranţele în organizaţia de tineret a partidului. Accentul cade însă mai ales pe studenţi. De aici se speră să vină o mare parte din voturi… Bojin: “Îmi pun mari speranţe mai ales în organizaţia de studenţi”

“Îmi pun mari speranţe în organizaţia de tineret a PSD, dar mai ales în organizaţia de studenţi, Timişoara este un mare centru universitar şi studenţii sunt foarte importanţi. Aproximativ 30 de tineri din Liga Studenţilor Social-Democraţi din Timiş au stat miercuri seara la masă cu nume grele din PSD, vicepreşedinţii Cătălin Tiuch, Sorin Ionescu şi Sabin Bociu, primarul de Jebel, dar şi profesoul Dumitru Ţucu. O şedinţă de lucru în care studenţilor li s-a explicat că ei sunt generaţia următoare şi trebuie să se implice mai mult în politică pentru a fi reprezentaţi”, spune Titu Bojin. Întrunirile Ligii Studenţilor Social Democraţi de miercuri au avut loc la nivel naţional. De la ora 18, la sediile PSD din toate marile oraşe, studenţii s-au întâlnit şi şi-au spus ofurile… 

Între studenţii eminenţi şi starurile din Playboy

„Am început o campanie naţională de identificare a nevoilor studenţilor. Vom face şi un sondaj de opinie în acest sens. Scopul este să reuşim să implicăm mai mult în viaţa politică tânăra generaţie. Paradoxul este că studenţii de peste tot, deşi au acces la informaţie, nu sunt interesaţi de politică. Din punctul nostru de vedere acest lucru dăunează modului în care ei sunt repezentanţi şi cum li se rezolvă problemele. Încercăm să-i conştientizăm de forţa lor, să le identificăm problemele şi să găsim modalităţi prin care le putem rezolva”, spune Cătălin Tiuch, preşedintele Tineretului Social-Democrat Timiş. Liga Studenţilor Social-Democraţi Timiş a fost înfiinţată la îneputul anului. La această oră ea cuprinde peste 200 de membri. Din organizaţie fac parte studenţi strălucitori dar şi vedete de can-can. În rândul studenţilor social-democraţi este şi Roxana Golban, bursiera care a ales să pozeze în Playboy.

 

Comentarii

comentarii