Acasă Politica PSD Timiş cere demisia prefectului de Timiş: ”E total debusolată, incapabilă să...

PSD Timiş cere demisia prefectului de Timiş: ”E total debusolată, incapabilă să ia decizii, să conducă și să gestioneze situația”

DISTRIBUIȚI

Un nou partid reacţionează în ceea ce priveşte activitatea depusă de prefectul de Timiş, Liliana Oneţ. PSD Timiş spune că aceasta este incapabilă să facă faţă responsabilităţilor din această perioadă.

„Constatăm cu îngrijorare și cu consternare că județul Timiș este condus de un prefect depășit total de situație. În această perioadă, în care viața și sănătatea oamenilor este în pericol din cauza pandemiei, în care spitalele sunt într-o criză gravă de materiale și personal, în care deciziile ar trebui luate cu fermitate și cu prioritate, Liliana Oneț, prefectul județului Timiș, este total debusolată, incapabilă să ia decizii, să conducă și să gestioneze situația”, a anunţat PSD Timiş.

Comunicatul social-democraţilor se referă şi la dialogul purtat de prefectă cu fosta şefă a ISJ Timiş, după care Oneţ a fost acuzată de rasism, numind-o pe aceasta „incapabilă să facă faţă responsabilităţilor”.

„Am crezut că declarațiile rasiste de la declanșarea epidemiei de coronavirus au fost o scăpare nefericită, sub impulsul presiunii primelor săptămâni de mandat. Din păcate, lucrurile nu stau așa. Doamna Oneț este incapabilă să facă față responsabilităților și să conducă instituția pe care o reprezintă, cea mai importantă în contextul stării de urgență.  Considerăm că prefectul de Timiș în funcție este o glumă proastă la adresa locuitorilor acestui județ și cerem cu fermitate liderilor politici ai PNL să o demită urgent și să găsească o persoană competentă și capabilă să gestioneze toată situația generată de pandemia de coronavirus. Considerăm că sănătatea și viața timișenilor sunt prioritare, dincolo de politică și de interese de partid”, a mai anunţat PSD Timiş.

Pentru rezolvarea problemelor existente, se cer măsuri ferme.

„Aceste vremuri complicate pe care le traversăm cer măsuri ferme, cer atitudine și reacție rapidă. Le solicităm imperativ liderilor PNL să trateze cu discernământ și cu maximă seriozitate starea de necesitate și să ia toate măsurile ca situația să nu degenereze din cauza incompetenței unor oameni puși decorativ și vremelnic în funcții care se dovedesc o pălărie prea mare pentru capul lor”, conform PSD Timiş.

Comentarii

comentarii