Acasă Politica PSD Timiș susține conducerea centrală a partidului și continuarea reformei în justiție

PSD Timiș susține conducerea centrală a partidului și continuarea reformei în justiție

DISTRIBUIȚI

Comitetul Executiv Județean al PSD Timiş s-a reunit la sfârșitul acestei săptămâni într-o şedință de lucru, în care s-au analizat evenimentele care au avut loc în ultimele zile, dar s-au stabilit şi o serie de acțiuni pe care Organizația Județeană Timiș a PSD le va desfășura în perioada următoare.

În urma discuțiilor avute de membrii forului de conducere al organizației, s-a decis ca PSD Timiș să susțină în continuare echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentală, cât şi implementarea programului de guvernare votat de români în 2016, precum și necesara reformă a justiției.

“Au fost discuții libere, colegii mei susținându-și punctele de vedere, dar la final concluzia se rezumă într-un singur cuvânt: unitate. Cu toții am fost de acord că implementarea programului de guvernare este prioritară pentru binele țării. În baza datelor statistice din ultimele luni de zile, România a înregistrat creştere economică, iar condițiile de viață ale românilor au crescut şi ele. De asemenea, noi considerăm că acest partid, în întregul său, trebuie să funcționeze în continuare ca o mare şi unită echipă, iar proiectele dezbătute trebuie duse la bun sfârșit, inclusiv reforma justiției.”, a precizat președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra.

Comentarii

comentarii