Acasă Politica PSD Timișoara: ”Soarele și plajele cu nisip fin din Jamaica și Miami...

PSD Timișoara: ”Soarele și plajele cu nisip fin din Jamaica și Miami nu îi priesc primarului Nicolae Robu”

DISTRIBUIȚI

Postările acide ale primarului Nicolae Robu de pe plajele din Miami și Jamaica au aprins spiritele la Timișoara. Nu doar timișorenii au reacționat la limbajul suburban al primarului la adresa presei și la auto-laudele și dezinformarea din declarațiile postate pe pagina de facebook ”Nicolae Robu”. O reacție vehementă a venit din partea PSD Timișoara.

”Soarele și plajele cu nisip fin din Jamaica și Miami nu îi priesc primarului Nicolae Robu, care are reacții din ce în ce mai ciudate în momentul în care i se reproșează proasta administrare a orașului. Edilul Timișoarei vede conspirații, dușmani și hateri cu suflet negru la fiecare pas și vorbește pe un ton care amintește de o perioadă neagră a României, în care un conducător se voia adulat cu orice preț.

Bun cunoscător al tacticilor fotbalistice, Nicolae Robu știe că apărarea cea mai bună este atacul și pune în aplicare în fiecare zi astfel de regii condimentate cu minciuni grosolane: proiecte de miliarde depuse de Primăria Timișoara, vinovați imaginari pentru dezastrul pe care îl dezvoltă parcă voit în fiecare zi. Adevărul este, însă, că administrația Robu, cum îi place edilului să își spună, este incapabilă să depună vreun proiect serios la timp, ceea ce depune este respins și lista poate continua. În tot acest timp, Timișoara este cotropită la propriu de munți de gunoaie, rozătoarele și insectele trăiesc pe picior mare, Primăria înregistrează datorii istorice, împrumuturile de sute de milioane de lei au devenit o obișnuință.

Aceasta este realitatea timișoreană, nu cea creionată virtual de pe plajele jamaicane, iar vinovații se știu foarte bine, doar că prin tehnici ieftine de manipulare, Nicolae Robu încearcă să se disculpe. Atacurile primarului Timișoarei la adresa timișorenilor, presei, opoziției, Comisiei Europene și cine va mai urma, nu fac decât să arate disperarea care l-a cuprins pe edil, care încearcă să acopere incompetența și eșecurile prin scandaluri”, se precizează într-un comunicat de presă al PSD Timișoara.

Comentarii

comentarii