Acasă Cultura Psihopatologie și psihoterapie – super-lansare, vineri, la librăria Cărturești din Timișoara

Psihopatologie și psihoterapie – super-lansare, vineri, la librăria Cărturești din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Conf. univ. dr. Eugen Jurca de la Facultatea de Sociologie și Psihologie, Departamentul de Asistență Socială, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, este preot și psihoterapeut, cu formare și practică în Analiză existențială și Logoterapie și licențiat în psihologie.

El este autor și al mai multor cărți de interferență.

 Eugen Jurca îi invită pe timișoreni, la librăria Cărturești, str. Mercy, vineri, 5 iulie, de la ora 18:30, la lansarea cărții “Psihopatologie și psihoterapie”, ediția a III-a revăzută și îmbunătățită, apărută la Editura de Vest din Timișoara.

O sinteză în 12 capitole a întregii psihopatologii, cu elemente orientative de psihoterapie cartea este destinată asistenților sociali, psihologilor clinicieni, psihoterapeuților, preoților confesori și, în ultimă instanță, oricărui cititor interesat în cunoașterea de sine și a celor din jur, prin înțelegerea modului de manifestare a diverselor tulburări psihice de intensitate medie (nevroze) sau severă (psihoze) și a comportamentelor întâlnite adeseori în experiențele cotidiene.

Vor lua cuvântul prof. univ. dr. Marcel Tolcea, Facultatea de Științe Politice, Filozofie și Științe ale Comunicării, UVT, Timișoara și prof. univ. dr. Cosmin Goian, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Departamentul de Asistență Socială, UVT, Timișoara.

Comentarii

comentarii