Acasă Actualitate PUSL Timiș se extinde cu încă șase organizații. Titu Bojin: ”Unii membri...

PUSL Timiș se extinde cu încă șase organizații. Titu Bojin: ”Unii membri sunt foști primari !”

DISTRIBUIȚI

Partidul Umanist Social Liberal Timiș se extinde cu încă șase organizații în următoarele localități: Valcani, Dudeștii Vechi, Giarmata, Dumbrăvița și Găvojdia.

Titu Bojin, președintele PUSL Timiș, a spus că unele dintre acestea sunt în reconstrucție. Unii membrii sunt chiar foști primari, actuali consilieri locali.

Amintim că PUSL Timiș a crescut în ultima lună de la 44 la 48 de organizații. Partidul se extinde cu repeziciune și mulți cetățeni vor să se alăture formațiunii politice. Numărul membrilor a crescut de la 646, la 708. Unii dintre ei au făcut politică, alții nu. Cei mai mulți sunt întreprinzători, cu studii superioare, oameni de afaceri, mai mari sau mai mici, alții sunt foști primari, dar și cetățeni simpli.

Eurodeputata Maria Grapini, vicepreședinta PUSL la nivel national, a subliniat că partidul crește tot mai mult, de când a venit Titu Bojin.

”Trebuie să mai reconstruim. În orice caz, creștem tot mai mult. Sunt convinsă că filiala PUSL Timiș are mult de câștigat prin venirea domnului Titu Bojin ca președinte, și face armonizarea cu echipa pe care noi o avem. Vreau să le mulțumesc că au rămas constant cu mine din 2006 în în echipă multe persoane importante și în Biroul Județean al PUSL.

De exemplu, Daniel Râșnoveanu este venit odată cu mine și este vicepreședinte. E important să avem oameni noi, dar e important să păstrăm și niște stâlpi de rezistență și împreună să activăm în interesul partidului și al cetățenilor.

Eu îi mulțumesc domnului Bojin și voi fi mereu alături de filiala Timiș. În luna iunie, vom avea un bilanț al activității și aș vrea ca Timișul să fie județul care face conferința de alegeri, să titularizăm. E bine să fii titular. Atunci, te gândești că ai un mandat pe care trebuie să-l respecți și că faci ceva care rămâne după tine. Eu aș vrea ca Timișul, după analiza din iunie de bilanț, să fie prima filială care face conferința județeană de alegeri”, a concluzionat europarlamentara Maria Grapini.

De asemenea, Titu Bojin a remarcat relația foarte bună cu Grapini: ”Eu mă bucur că PUSL Timiș o are pe doamna Grapini la nivel național, fiindcă se știe că ea este cel mai activ în europalamentar român și știe să ne apere interesele partidului. Eu, cu colegii, am încercat și încercăm în continuare să suplinim partea politică la nivelul de județ”.

Comentarii

comentarii