Acasă Actualitate PUSL Timiș, tot mai mare: a ajuns la 82 de organizații în...

PUSL Timiș, tot mai mare: a ajuns la 82 de organizații în 99 comune. Titu Bojin: “Suntem în grafic!”

DISTRIBUIȚI

Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) Timiș este într-o continuă dezvoltare și trezește interesul multor cetățeni de a se înscrie în partid.

Titu Bojin, președintele PUSL Timiș, a explicat, vineri, 20 octombrie, că filiala județeană a ajuns la 82 de organizații în 99 de comune și numărul membrilor a crescut la aproape 1.100, dintre care peste 200 sunt în cadrul PUSL Timișoara.

“Suntem în grafic cu ceea ce ne-am planificat încă de la revenirea mea ca președinte al PUSL Timiș. Mă bucur că organizația Timișoara se întărește tot mai mult și cetățenii sunt interesanți să se înscrie în partidul nostru.

Vrem ca la Timișoara să mergem tot mai bine. Mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat și care sunt cu noi în echipă și am în desfășurat succes atâtea activități”.

Bineînțeles că unele organizații mai trebuie întărite și extins numărul de membri, iar partidul se pregătește de un mare eveniment în noiembrie.

“Sper că, până în 18 noiembrie când va avea loc conferința județeană de alegeri, să avem 85 de organizații PUSL Timiș închegate și să fie și cu numărul de membri conform statutului.

Obiectivul PUSL Timiș este să atingă procentul de 7% la alegerile din 2024 la nivel local”, a declarat Bojin.

Europarlamentara PUSL, Maria Grapini, a spus ca partidul este alături de oameni și trebuie să fie alături de oameni întotdeauna prin fapte așa cum au fost obișnuiți cetățenii.

“Noi am respectat toate sărbătorile tradiționale. Noi ajutăm mult, ne ducem la familiile mai puțin înstărite și oferim ce putem de Paște, de Crăciun. Mergem la oamenii mai în vârstă și le acordam sprijin.

Cred că asta înseamnă politică socială.

În anul 2024, România are nevoie de o schimbare, iar aceasta nu se poate face decât cu oamenii implicați. Toate politicile  noastre umaniste sunt cu oameni și pentru oameni”, a concluzionat europarlamentara umanistă.

De asemenea, tot vineri, a fost prezentat noul președinte al PUSL Timișoara, omul de afaceri Ștefan Belanco.

El îl înlocuiește pe Raul Couteanu, care este și consilier al lui Maria Grapini în Parlamentul European.

“Astazi are loc o predare primire. Iată, oameni noi intră în politică. Ștefan Belanco nu a mai făcut politică. Este un umanist autentic, familist convins, care sper ca în 10 ani să aibă o carieră ca a mea”, a declarat Grapini.

Comentarii

comentarii