Acasă Actualitate Puterea A Patra: grădinile verticale, un business de succes în vestul României

Puterea A Patra: grădinile verticale, un business de succes în vestul României

173
DISTRIBUIȚI

Într-o perioadă în care antreprenorii se confruntă cu probleme, în vestul țării există afaceri de nișă care nu au fost afectate.

Liana Marin este un tânăr antreprenor din Timișoara. A ajuns peste ocean unde a absolvit un MBA. A decis să se întoarcă  acasă și să aducă cu ea know how-ul american despre cum se pot crea mici parcuri pe balcon sau chiar în sufragerie.

Astfel, la Timișoara a implementat un concept unic: pereții verzi și grădinile verticale. Ideea a fost extrem de bine primită și business-ul tinerei antreprenoare s-a dezvoltat rapid. Creațiile sunt uimitoare: practic, din lichieni și din mușchi stabilizați, sunt produse adevărate opere de artă care înfrumusețează birouri, spații comerciale și apartamentele românilor.

Site-ul de știri regional puterea a patra a prezentat cum hrana renilor și mușchii stabilizați, prin tehnici speciale s-au transformat într-un business de succes.

Puterea a patra este un site regional de știri, menit să oglindească online imaginea vieții sociale, politice, culturale, administrative, economice și nu numai la nivel regional.

Puterea a patra vă prezintă știri din vestul României. Site-ul regional de știri nu este aliniat politic, nu face jocuri de nici un fel, fiind dedicat exclusiv informării cititorilor, fără a suferi vreo influență din partea niciunei sfere de interes.

Comentarii

comentarii