Acasă Actualitate “Călătorie în lumea Poştei – Portret de poştaş”,

“Călătorie în lumea Poştei – Portret de poştaş”,

DISTRIBUIȚI

Compania Naţională Poşta Română lansează concursul de desen cu tema "Călătorie în lumea Poştei – Portret de poştaş", destinat tinerilor artişti cu vârsta maximă de 18 ani, împliniţi până la finele anului în curs.
Desenele vor fi expediate până în data de 23 mai, data poştei, pe adresa Poşta Română, bulevardul Dacia nr. 140, 020065, sector 2, Bucureşti, cu menţiunea "Pentru concursul de desen". Pentru ca lucrările să fie validate, participanţii vor scrie obligatoriu pe verso numele, prenumele, data naşterii, adresa şi numărul de telefon.
Vor fi acordate patru premii, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă: până la 7 ani, 8-11 ani, 12-15 ani şi 16-18 ani. Premiile constau în patru sejururi de câte şase nopţi cazare, în luna iunie, la Eforie Sud (jud. Constanţa) şi Agapia (jud. Neamţ).
Regulamentul concursului poate fi consultat on-line, la adresa www.posta-romana.ro, sau telefonic, apelând serviciul de relaţii cu clientii INFOPOST, la numărul de telefon 021/9393 pentru Bucureşti sau 021/9393.111 pentru celelalte localităţi din ţară.

Comentarii

comentarii