Acasă National Radu Beligan, într-un top al celor mai puternici oameni din lume din...

Radu Beligan, într-un top al celor mai puternici oameni din lume din domeniul divertismentului

DISTRIBUIȚI

radu beliganRadu Beligan a fost inclus într-un top al celor mai puternice o sută de personalităţi din lume din domeniul divertismentului, alături de actorul român în clasament regăsindu-se numeroase celebrităţi de toate vârstele, de la Hollywood, potrivit site-ului american Business Insider. 

Ce îl face puternic pe Radu Beligan? “Acest actor român, în vârstă de 95 de ani, a fost declarat cel mai longeviv actor în activitate de către Guinness World Records. El joacă în prezent rolul principal în spectacolul ‘Egoistul/ Number One’, de Jean Anouilh”, se spune în materialul publicat pe Business Insider.

Celebrităţile şi copiii lor au o influenţă majoră în toate domeniile vieţii – divertisment, afaceri, politică, tehnologie şi modă -, se mai spune în materialul de pe Business Insider. În acelaşi articol se precizează că în clasament apar actori, regizori, producători, directori de studiouri şi oameni reprezentativi pentru industria de divertisment, care cu siguranţă vor stârni interesul tuturor în anul 2014.

În acest clasament se regăsesc personalităţi cu vârsta cuprinsă între un an (North West, fetiţa cântăreţului Kanye West şi a vedetei de televiziune Kim Kardashian) şi 100 de ani (actriţa Ellen Albertini Dow).

Printre cele mai tinere celebrităţi din acest top se numără şi Blue Ivy Carter, fetiţa în vârstă de 2 ani a cântăreţilor Beyoncé şi Jay-Z, Louis Bullock, fiul în vârstă de 4 ani al actriţei Sandra Bullock, Vivienne Jolie-Pitt, în vârstă de 5 ani (una dintre fiicele actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt), Suri Cruise, în vârstă de 7 ani (fiica lui Tom Cruise şi a lui Katie Holmes), şi Romeo Beckham, în vârstă de 11 ani (unul dintre copiii cuplului David şi Victoria Beckham).

În clasament se regăsesc şi cântăreţul Justin Bieber (în vârstă de 19 ani), cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus (21 de ani), actriţa Jennifer Lawrence (23 de ani), cântăreaţa Taylor Swift (24 de ani), actriţa Scarlett Johansson (29 de ani), actriţa Angelina Jolie (38 de ani), actorul Leonardo DiCaprio (39 de ani), actorul Ben Affleck (41 de ani), actorul Matthew McConaughey (44 de ani), actorul Hugh Jackman (45 de ani), regizorul şi producătorul J.J. Abrams (47 de ani), actorul Robert Downey, Jr. (48 de ani), actriţa Sandra Bullock (49 de ani), actorul Brad Pitt (50 de ani), actorul Kevin Spacey (54 de ani), vedeta de televiziune Oprah Winfrey (60 de ani), actorul Liam Neeson (61 de ani), Bob Iger, CEO al Walt Disney Corp. (62 de ani), actriţa Meryl Streep (64 de ani) şi scriitorul Stephen King (66 de ani).

Printre cele mai longevive personalităţi aflate în top se numără: actriţa Helen Mirren (68 de ani), actorul Michael Douglas (69 de ani), actorul Robert De Niro (70 de ani), regizorul şi producătorul Martin Scorsese (71 de ani), mogulul media Ted Turner (75 de ani), regizorul Ridley Scott (76 de ani), actorul Robert Redford (77 de ani), regizorul Woody Allen (78 de ani), actriţa Judi Dench (79 de ani), actorul, regizorul şi producătorul Clint Eastwood (83 de ani), actorul Sidney Poitier (86 de ani), actorul Christopher Lee (91 de ani), actriţa Betty White (92 de ani), actorul Mickey Rooney (93 de ani), actriţa Zsa Zsa Gabor (96 de ani) şi actorul Kirk Douglas (97 de ani).

Detalii pe Mediafax.ro!

Comentarii

comentarii