Acasă Actualitate Raed Arafat, avertisment în legătură cu acțiuni de manipulare şi dezinformare, de...

Raed Arafat, avertisment în legătură cu acțiuni de manipulare şi dezinformare, de pe un cont de Facebook de la Timișoara

2328
DISTRIBUIȚI

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, medicul Raed Arafat, atrage atenţia din nou, pe o reţea de socializare, că unele persoanele nu încetează în a răspândi minciuni şi fake news-uri, în ce priveşte pandemia de coronavirus.

Medicul, care este şi secretar de stat în MAI, spune să avem grijă de unde ne luăm informaţiile, pentru că “astfel de dezinformări şi manipulări sunt menite să destabilizeze comunităţile şi să instige specialiştii şi populaţia împotriva celor care gestionează pandemia”, spune Arafat, dând şi un exemplu de dezinformare care circulă în spaţiul public.

“Cei cu minciunile si ‘fake news’ nu se opresc!

In continuare se incearca prin orice metoda posibila sa raspandeasca minciuni care sa faca oamenii sa refuze sa respecte sfaturile, recomandarile si regulile care se refera la prevenirea raspandirii virusului SARS-COV 2.

Mai jos aveti inca un exemplu de manipulare si dezinformare postat pe un cont de facebook din Timisoara.

Astfel de dezinformari si manipulari sunt menite sa destabilizeze comunitatile si sa instige specialistii si populatia impotriva celor care gestioneaza pandemia.

In continuare va recomand sa aveti mare grija de unde va informati!”, a scris şeful DSU, medicul Raed Arafat, duminică, pe pagina de Facebook.

Cei cu minciunile si ‘fake news’ nu se opresc!In continuare se incearca prin orice metoda posibila sa raspandeasca…

Publicată de Raed Arafat pe Duminică, 9 august 2020

Comentarii

comentarii