Acasă Economic Raiffeisen Bank va deschide o agenție dedicată mediului business în cartierul ISHO...

Raiffeisen Bank va deschide o agenție dedicată mediului business în cartierul ISHO din Timisoara

1086
DISTRIBUIȚI

Mulberry Development și Raiffeisen Bank anunță deschiderea unei agenții bancare cu servicii bancare complete si de calitate, intr-un spatiu generos, la parterul cladirii ISHO Offices. Agenția bancara va fi deschisa in septembrie si va deservi toate segmentele de clienti: de la companii mari si medii pana la persoane fizice.

Deschiderea acestei agentii bancare este un prim pas spre dezvoltarea unui centru de servicii financiar-bancare în cartierul ISHO din Timisoara. Raiffeisen Bank este prima instituție bancară importantă care isi confirma prezența în ISHO Offices. Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri si cu alte companii reprezentative pentru mediul bancar, financiar sau  asigurări, care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

„Raiffeisen Bank este interesata sa fie acolo unde sunt si clientii sai, cat mai la indemana lor si de aceea ne uitam la cele mai bune locatii dintr-un oras. Astfel, am decis sa deschidem o agentie cu servicii de excelenta, în cel mai nou business hub din Timișoara, cartierul ISHO, dezvoltat de un antreprenor local recunoscut pentru calitatea proiectelor sale si un partener al bancii noastre”, a spus Emil Esanu, director executiv, Regiunea 1 Retail si Corporate la Raiffeisen Bank.

„Dorim ca ISHO să găzduiască cele mai importante companii din oraș, din zona de vest a țării și ne propunem să selectăm în continuare servicii și facilități complementare de calitate ridicată. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO cel mai important pol de business din regiune, care, alături de zona de locuire, vor transforma întreaga zonă în noul centru vibrant al orașului” a spus Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO va deveni un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, va beneficia de o gamă largă de servicii – un centru de conferințe ultra-modern, un hotel internațional, un spațiu de co-work pentru start-up-urile din oraș, un spațiu pentru evenimente, respectiv un centru de spa și gym.

Comentarii

comentarii