Acasă Sport Raliul României vine la Timişoara

Raliul României vine la Timişoara

DISTRIBUIȚI

Timiş Rally – Realitatea TV 2009 – 24 – 25 aprilie
Timiş Rally Realitatea TV contează ca a doua etapă a sezonului, în Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop, desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi organizat de Clubul Sportiv Erwin Weber RT Timişoara. Evenimentul se va desfăşura în perioada 24 – 25 aprilie şi va reuni cele mai valoroase echipaje de raliuri din România. Se anunţă, aşadar, o competiţie la cel mai înalt nivel al automobilismului de performanţă din România. Vor fi multe echipaje la start, iar lupta la vârf va fi fără menajamente, având în vedere că este abia a doua etapă de campionat, iar zarurile sunt încă departe de a fi aruncate.
Pe de alta parte, victoria oarecum surprinzătoare de la Braşov, din prima etapă, a echipajului Porcisteanu – Dobre (Mitsubishi Lancer Evo 9), constituie o provocare pentru principalii favoriţi, în frunte cu finlandezii Miettinen – Lukka, campionii en titre, care sunt aşteptaţi să-şi ia revanşa în Banat. Timiş Rally Realitatea TV 2009 va fi o etapă de asfalt, cu o lungime totală de 355 km, din care 121 km pe 15 probe speciale.
Chiar dacă raliul se desfăşoară în împrejurimile Lugojului, timişorenii îi vor putea vedea la lucru pe protagoniştii sportului cu motor din România în cursul zilei de vineri, 24 aprilie, în zona parcului de service care va fi amplasat în zona Casei Tineretului, mai ales în după-amiaza aceleiaşi zile, când, în zona Stadionului Dan Păltinişanu, se va desfăşura una dintre cele mai spectaculoase momente ale unui raliu, Proba Super-Specială din deschidere (orele 16.00-19.00).

Comentarii

comentarii