Acasă Actualitate Rampa clandestină de pe strada Vasile Lucaci a fost ”anihilată”, luni dimineața...

Rampa clandestină de pe strada Vasile Lucaci a fost ”anihilată”, luni dimineața de către Poliția Locală și Retim

DISTRIBUIȚI

Rampa clandestină de pe strada Vasile Lucaci, bloc b5, intersecție cu strada Aurel Popovici, în Timișoara, a fost exinstă de către cetățenii certați cu civilizația. A intervenit Poliția Locală, iar Retim a fost sesizată, și-a trimis echipajul și a ridicat mizeria, luni 24 otombrie, dimineață. Felicitări!

Un nemernic își aruncase și un pat acolo, pe lângă alte deșeuri urâte. Imiediat cetățenii responsabili au informat Poliția Locală Timișoara, care a transmis că asociației de proprietari din apropiere i se va imputa totul.  

Polițiștii locali au în vizor de mulți ani situația de pe strada Vasile Lucaci bl B5, colț, intersecție cu str. Aurel Popovici. Adesea i-au prins pe făptașii care abandonează deșeurile în rampa clandestine și au fost amendați. ”Atragem atenția încă o dată cetățenilor să nu arunce sau să depoziteze deșeuri pe domeniul public pentru a nu risca amenzi drastice”, este mesajul Poliției Locale Timișoara.

De asemenea, pe strada Iris, capătul de la piața Doina, perpendicular pe calea Șagului, se află această groaznică grămadă de deșeuri provenite din construcții (foto luni 24 octombrie). Au fost abandonate cu tupeu chiar lângul clopotul destinat deșeurilor de sticlă.

”Gestul făcut de muncitorii constructori este incalificabil. Poliția Locală trebuie să intervină și să dea amenzi mari !”, este mesajul cetățenilor, trimis la redacția Ziua de Vest.

Comentarii

comentarii