Acasă Sport Randal Kolo Muani atrage atenția, Eintracht refuză 100 de milioane de euro

Randal Kolo Muani atrage atenția, Eintracht refuză 100 de milioane de euro

DISTRIBUIȚI
Un fotbalist de excepție – astfel ar putea fi caracterizat Randal Kolo Muani, autorul unei finale remarcabile cu Franța împotriva Argentinei la ultima Cupă Mondială din Qatar. Acesta își vede deja ratingul în continuă ascensiune pe piața transferurilor, două cluburi fiind interesate de prestația lui. Ce zice, însă, clubul german?

Bayern Munchen și Manchester United, interesate de Muani 

Randal Kolo Muani a reușit să atragă atenția, dar și invidia marilor cluburi de fotbal europene, iar acest lucru se datorează prestației perfecte de la Cupa Mondială din Qatar cu echipa Franței. Atacant la Eintracht Frankfurt, Kolo Muani reușește să obțină multe puncte în Bundesliga și atrage atenția lui Bayern Munchen care ar vrea să-și blocheze transferul pentru o sosire neașteptată în vară. 

Pe lângă Bayern Munchen, și Manchester United a fost impresionată acest fotbalist de excepție  și ar pregăti chiar o ofertă de 60 de milioane de euro pentru obținerea lui. 

De la FC Nantes la Frankfurt 

Kolo Muani a ajuns la Frankfurt în vara anului trecut, după ce și-a încheiat contractul cu FC Nantes, iar evoluția pe care o reușește este impresionantă. Acesta se află sub contract cu Frankfurt până în iunie 2027, preferând să rămână momentan în Bundesliga în cazul în care curând îl va părăsi pe Adler. 

Și alte cluburi engleze, așa cum ar fi Tottenham sau Liverpool, au pus ochii pe el, dar și cluburi italiene al căror nume nu sunt încă filtrate l-ar vrea în echipele lor. De toată această situație, Frankfurt este conștient, însă scopul lui Adler este să îl păstreze cel puțin până la finalul sezonului, astfel încât să își continue frumoasa epopee în Liga Campionilor. 

Eintracht refuză 100 de milioane de euro pentru Randal Kolo Muani 

Finalist al Cupei Mondiale cu Franța, fotbalistul de la Eintracht Frankfurt își menține locul cald, având conducerea clubului aproape. Directorul sportiv al Adler, Markus Krosche nici măcar nu vrea să audă de un transfer momentan, așa că ajunge chiar să refuze cecul de 100 de milioane de euro care i s-a oferit pentru Muani. 

Acesta precizează că nu vrea să își vândă unul dintre cei mai buni performeri, neavând momentan niciun motiv pentru a face acest lucru, așa că Muani va rămâne, cel puțin pentru moment, acolo unde îi este locul, la Eintracht Frankfurt, echipa care l-a primit cu brațele deschise și în care a reușit performanțe deosebite. 

Comentarii

comentarii